Blogosfera Večernjeg lista

COOKam i guštam
Tatjana Pastuović Klaić

COOKam i guštam

Tatjana Pastuović Klaić

Više o blogeru
O blogeru

Tatjana Pastuović Klaić

... žena, majka, blogerica ;) Živim u Zagrebu a odrasla sam u Županji, mjestu u Slavoniji gdje i danas uspijeva najbolji kulin na svijetu. Guštam u malim stvarima, finoj klopi, dobroj glazbi, knjizi, filmu.... čim se ukaže prilika punim baterije dugim šetnjama po šumama i gorama.

Da volim kuhati otkrila sam negdje u svojim ranim dvadesetim, iako sam se i ranije rado muvala po kuhinji ali više u funkciji maminog lijevog smetala. Moja kuhinja danas razlikuje se od one na kojoj sam odrasla ali i dalje obožavam sve što mama skuha.

Veseli me druženje uz hranu i pripremanje hrane za obitelj i prijatelje, a najvjerniji kušači i kritičari su mi sin i suprug.

klaictanja@gmail.com

Kada netko voli kuhati, a bogmeć i jesti, pričati i čitati o hrani, isprobavati nove namirnice i začine, kombinirati, uspoređivati, komentirati, pa još i fotkati hranu, nekako je prirodno da iz tog nastane i ovakvo jedno mjesto. Eto, iz tih sam se razloga odlučila pisati blog.

Na ovom blogu naći ćete recepte koji su meni dragi, nešto slano i nešto slatko, a nadam se i nešto baš za vas.

Volim jednostavno pripremljenu hranu, ali izazov su mi i kompliciranija jela, trudim se kuhati u skladu sa sezonom i koristiti svježe, kvalitetne i zdrave namirnicama. Povremeno ćete uz recept dobiti i bonus u obliku finih glazbenih poslastica :)

Blog postovi