Blogosfera Večernjeg lista

Turističke priče
Goran Rihelj

Turističke priče

Goran Rihelj

Više o blogeru
O blogeru

Goran Rihelj

Rođen samu Zagrebu, a od 2008.g živim u Vinkovcima,inače najstarijem gradu u Europi.Znate kako stara narodna kaže da si zapravo od tuda od kuda ti je žena što znači da sam iz Vinkovaca ... Bavim se marketingom i turizmom, a u slobodno vrijeme sportom, ispijanjem espressa,o kojem sam ovisan, te čitanjem. Zanima me i fotografija, a ponajviše turističke priče. Ponosni sam otac troje djece i suprug. Moj moto vam je ona poznata izađite iz kutije: "Think outside the box." I pokušavam biti van kutije, razmišljati izvan okvira i ne volim kada nas uvjeravaju kako nešto "mora"biti ovako ili onako. Ne mora! Ja sam "storyteller" i držim kako naša zemlja ima jako puno priča koje oni koji ju vode ne znaju ispričati. Ovim blogom zapravo upravo to želim postići. Pokazati kako ispričati priče i kako malo treba, ukoliko se ima volje i želje ( naravno i nešto znanja), da prezentirate turističku destinaciju.

Nakon dvije godine pisanja postova na Večernjakovoj blogosferi, pokrenuo sam Turistički news portal HrTurizam.hr

rihelj.goran@gmail.com / Linkedin / Facebook

Što je Turizam ? Odgovor na to pitanje svakako ne može biti pretočen u samo jednu rečenicu. Postoje razne definicije, ali po mom mišljenju turizam su emocije, doživljaj i priča. Kroz ovaj blog pisat ću o turizmu, otkrivati razne turističke priče, spoj raznih elemenata koji čine turizam, agrumentirano, zabavno i edukativno, kako kritički tako i pozitivno vodeći se svojim viđenjem turizma - pričanjem priča.

U mjesecu prosincu 2015.godine, pokrenuo sam turističkog news portala HrTurizam.hr  - specijaliziran turistički portal koji dnevno prati vijesti iz turizma.

Blog postovi