Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Turističke priče

Spektakl u pulskoj Areni! Dogovorena utakmica FC Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije

Pulska Arena će po prvi put postati nogometno “borilište”, odnosno malonogometno igralište.
Objava 10. lipnja 2019. 0 komentara 612 prikaza
Izvor: TZ Istra / Suradnja s FC Bayern München
Izvor: TZ Istra / Suradnja s FC Bayern München
Izvor: TZ Istra / Suradnja s FC Bayern München

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa kojeg priprema Turistička zajednica Istarske županije.

Tako će pulska Arena po prvi put postati nogometno “borilište”, odnosno malonogometno igralište. U parteru Arene postavit će se malonogometni teren veličine 40 puta 20 metara. Svakako treba uzeti u obzir kako je Njemačka naše glavno emitivno tržište, kao i veliku bazu sljedbenika FC Bayerna.  

Ulaznice će se prodavati na internetu i na blagajni ispred Arene, a  prodaja bi trebala krenuti 14. lipnja. Odbrojavanje je počelo za ovaj jedinstveni spektakl.

Izvor: TZ Pula


Rezultat je to strateškog partnerstva Istre – FC Bayern koji je potpisan u lipnju prošle godine, a sklopljen je na tri godine. 

Strateško partnerstvo FC Bayern Münchena i Istre, predstavlja najveći i najznačajniji marketinški projekt u turizmu, a za Istru strateški projekt u pozicioniranju destinacije

Osnovna ideja strateškog partnerstva bila je spojiti dva premium branda putem kojih bi se stvorila identifikacija kvalitete i vrhunskih proizvoda na način umrežavanja marketinških aktivnosti u offline i online segmentu, e-marketingu, socijalnim mrežama te konkretne marketinške kampanje u suradnji s Bayernom. 

U okviru strateškog partnerstva TZ Istarske županije je ugovorila 10 projektnih aktivnosti marketinškog karaktera kako bi iskoristila snagu branda FC Bayerna Muenchena i tako ugradila dio imidža i reputacije Bayerna u brend Istre. Taj ugovor predstavlja najveći i najsnažniji iskorak destinacije Istre u marketinškom smislu, a učinci tog partnerstva imat će utjecaj na globalnoj razini prije svega radi popularnosti legendarnog kluba u cijelom svijetu.

Izvor: TZ Istra FC Bayern 4Foto: Izvor: TZ Istra FC Bayern 4 1 / 4

Bayern je jedan od četiri najbogatijih nogometnih klubova na svijetu koji ima 25 posto vlasništva podijeljeno na jednake udjele između renomiranih tvrtki: AUDI, ALLIANZ, ADIDAS, dok preostalih 75 posto čine 299.000 članova koji su suvlasnici kluba. Raspolažu sa 4.300 službenih fan klubova te preko 340.000 članova. U cijelom svijetu imaju preko 652 milijuna simpatizera te preko 70 milijuna folowera na društvenim mrežama.

Više u prilogu: POTPISAN UGOVOR O STRATEŠKOM PARTNERSTVU FC BAYERN MÜNCHENA I ISTRE 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.