Blogosfera Ulica udovica

74. dio: Seksi virtualno "inbox" dopisivanje u službi zavođenja

Objava 16. ožujka 2017. 0 komentara 700 prikaza
Izvor: Pixabay.com
Izvor: Pixabay.com
Izvor: Pixabay.com

Branimir je prekinuo poziv, vjerojatno od straha da njoj ne bi na um pala opet kakva nepredvidljiva pomisao ili da se ne bi predomislila, kao po običaju. Držala je mobilni aparat u ruci, još uvijek prislonjen na uho, slušajući muk koji je dopirao sa druge strane linije. Bila je osupnuta cijelom pričom, koju joj je iznio prije koji trenutak. Nije niti pomišljala na mogućnost da je izmišljao, lagao, pokušavao ju obmanuti. A znala je i zašto. U njemu je nazirala već odavno, kako se ispod snažne površine potpunog muškarca krije nježno biće. Intuitivno mu je iz tog razloga i povlađivala, te oprostila mnoge glupe riječi. U dubini srca osjećala je da  iza svake njegove nepodopštine u ophođenju stoji jedno veliko sentimentalno dijete.Uzdahne duboko, pokušavajući se ne vraćati u mislima na trenutke u kojima ju je uspio i povrijediti.

Bilo je vrijeme da se nakon rada u vrtu opusti duljim ljenčarenjem u pjenušavoj kupki. Ustane iz naslonjača, odloži mobitel i krene prema sobi po donje rublje i nešto udobnije za presvući se. Pod tim “nešto udobnije” posljednjih godina skrivala se njena zabavna fetiš potreba za komoditetom šarenih pidžama, koje je koristila umjesto kućnih trenirki pred spavanje. Osjećala se, u tim pomalo dječjim bojama, kao da je i sama veliko dijete.

Tek što je dotakla kvaku vrata kupaonice, začuje zvuk zvona mobitela. Na tren je stajala na mjestu, neodlučna da li da ignorira poziv ili da se javi, pa prevagne njena dobrodušnost i pomisao da može biti nešto važno. Preko cijelog zaslona smješila se sa fotografije njena draga prijateljica Leticija. Iako, možda je “draga” u njihovom slučaju bio prelagan opis. Zbližile su se i ponašale kao dvije sestre.

“Eeeeeeej mala, a di si ti nestala? Ni zoveš niti se javljaš cili dan!?”- Leti je u svom stilu odmah prešla u napad.

“A biži, uvalila san se u sranje da prostiš. Krenila pomest lišće po dvoru, na kraju san cili dan bila po zemlji, da nisan glavu digla. Taman se tila bacit u kadu i ne izlazit satima”- uzvrati joj, smijući se načinu na koji Leticija pokazuje brigu.

“Ma ti si luda! Jeba me pas ako nisi! Namisto da izađeš vani sa tog ranča i pokupiš kojeg rasnog komada za začinit produljeni vikend, ti prpaš po zemlji. Pa šta ću ja sa sa tobom kozo jedna?”- Leticija je nekad znala biti tetralno i okrutno dobronamjerna.

“Uvik san ja na tapetu, a? A šta je sa tobon? Ti si ka bolja od mene?”- glasno se nasmija.

“Joj stara moja, jesan. Zato san te zvala, moraš ovo čuti. Imala san  popodne svoj prvi inbox seks u životu!!!”- smijeh je odzvanjao iz slušalice.

“Ma kakav inbox seks, Bog te pomoga ćerce? U koju si se ulogu sad ubacila jebate?”- Iva se začudila.

“A pa lipo, kako san ti i rekla. Malo smo se oteli kontoli ja i onaj moj Mister Von Dijaspora”- obrazloži.

(Leticija je naime, zadnjih dva mjeseca uživala u blagodatima otkrivanja virtualne zaljubljenosti. Radilo se o muškarcu koji je živio van  Hrvatske. Nije baš jasno vidjela kako izgleda, jer  onih nekoliko fotografija koje je imao na Fejsu bilo je jako mutno, loše kvalitete ili su bile presitne, ali dalo se nazirati da je iznimno zgodan. Nije joj to bilo važno zapravo, jer su imali izvanrednu komunikaciju koju je često kopirala i slala Ivi na čitanje, da ga pohvali.)

“Ma nemoj me….daj pričaj, sva san se u uvo pritvorila!”- Iva je sad već bila znatiželjna.

“Haha, ovako! Javija se popodne, ja se taman probudila, uvatila me Sveta Linost, pa san ubila oko uru vrimena. Pisala mu iz kreveta. On ono, a di si, šta ima, šta se radi, ja kažen malo odmaran, danas mi takav dan. Ispostavilo se da je i on bija u fjaka modu”- započne priču Leticija.

“Oki, ali šta ti je tu hot i seksi? Šta ste raspravljali o bojama lancuna i fjaki?”- nasmije se Iva.

“Šta si nestrpljiva, čekaj! I pita on da šta iman na sebi. Kažen mu ništa, samo mudante. Pa se tako pisali o rublju općenito, on je ima bokse uske na sebi. Onda me tražija da bi li mu slikala samo komadić mudanata, onako nevino, na kukovima rub. Iz zafrkancije ja pristala. Neš ti, šta se vidi, briga me, zabava jel”- zaustavi se na tren u priči.

“Opa, sad već postaje vruće Viktorijina anđelice haha!”- Iva prasne u smijeh, jer vidi da je Leticiji malo neugodno ipak.

“Daj kozo, muči, pusti me da ti pričan! Kad je dobija sliju, zasuja me ajme da viš kojin lipin pjesničkin ričima, bilo mi neugodnjak. Kažem ti ja njemu da ne bude škrt i da i on okine koju. Posla mi je ženo sebe ciloga ispri ogledala slikanog! Ostala san  paf! Zgodan je za popizdit! Ali mučin ja, ka neš ti njega, pravin se kulerica, nesmiš muškom komplimentavat, jel tako?”- uhvati zraka i zastane.

“Ovo se već pretvara u erotski scenarij! I jel lip, osim šta je tip?”- radoznalo će.

A nisam mu vidila facu jerbo je tableton slika. Eeeee i sad ja mučin, ka malo na balun stala, ostala bez riči, nije mi nikad muško sebe slikalo i poslalo tako u bokse.On i dalje hvalospjeve o meni kako san vaka i naka. Pa se takli kako ko spava u koji položaj i na kraju ti mi tako "odspavali" skupa ostatak dopisivanja!”- završi prepričavanje Leticija.

“Aha, sad san dobila cenzuru, a taman postalo napeto. Ludo luda, da te nema, tribalo bi te izmislit! Aj još malo ispričaj, ne moraš detalje baš”- zanimalo je i Ivu kako se odvija takvo nešto.

“A daaaaaaaaj, sad oćeš da mi bude neugodno!? “- požali se Leti.

“Ma neću, zanima me, možda mi skoro zatriba”- Iva će pomalo ozbiljna.

“A jeeeel? Imaš i ti nešto za prijavit, vidim! I oćeš, evo samo da ti još koju kažem. Stara moja, ako je ljubavnik uživo kao što je u slovima, onda bi se potpisala isti tren da bude moj. Koji riječnik, ideje, mot, zapalija me opisima. Znaš one opise po knjigama, oni ka ludilo dobri ljubavnici? E jedan od tih likova. Pa iskreno, ne može biti daleko od istine ni uživo. Ono ili imaš u sebi ili nemaš nikad. Osjetin da je taman po mojoj miri”- bila je iskrena Leti.

“Zvuči zanimljivo. Slično san ja imala sa Branom davno, ali nismo nikad imali baš inbox seks, više smo se onako malo zezali, bockali. Usput, zva me maloprije, to ti iman prijaviti”- najavila je temu.

“Brane? Onaj tvoj dalmoški purger? Koji kukumar sad oće?”- ljutnja joj je prštala iz glasa.

“A ništa loše, ispriča mi je sve oko žene, slomilo ga sve to. Sranje totalno. Neka strankinja, opelješila ga zamalo, ona na kokainu, bila u zatvoru i pun kufer sranja. On je samo žrtva spleta okolnosti. Kad sam bila sa njim, klala ga je oko razvoda, nije se tila potpisat, zato je bio cili lud. Ma razumin ga, žao mi i okej je. Triba mu prijatelj u meni sad”- prenese najvažnije informacije.

“O Isuse, svega ima na ovom svitu! Da ne poviruješ. Samo kažeš da mu tribaš ka prijatelj. Nije to tako draga moja. Više si mu, kao i on tebi, ma koliko ti negirala”- zaključi Leticija sa uzdahom.

“Znan, Leti. Znan. Puna mi je glava informacija, srce mi se opet uzlupalo, ali oprezno ću ovaj put. Sad idem sa njim korak po korak, iznova sve. Ovaj put ispravno. Pa šta bude. I kako bude..”- zaključi za sebe i na glas.

 

(nastavlja se…)

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.