Blogosfera Večernjeg lista

Unique Hrebina
Maja Čičko

Unique Hrebina

Maja Čičko

Više o blogeru
O blogeru

Maja Čičko

Moje ime je Maja Čičko, rođena sam 01.01.1988. godine u Zagrebu. Osnovnu školu završila sam u Pušći, svoje obrazovanje nastavila sam u Gimnaziji Tituša Brezovačkog, nakon toga završila sam preddiplomski studij Naftnog rudarstva na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu a diplomski studij Ekološke poljoprivrede i agroturizma na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Majka sam jednogodišnjeg živahnog dječaka Lukasa oko kojeg mi se trenutno vrti cijeli svijet.

U potrazi sam za poslom pa slobodno vrijeme koje imam koristim upravo za pisanje bloga.

Oduvijek volim pisati, stvarati, preuređivati, slikati i kuhati i dijeliti svoja postignuća sa svojim vjernim čitateljima.

 

Blog Unique Hrebina nastao je zapravo kao podsjetnik meni na stvari koje sam radila, recepte koje sam isprobala, slike koje sam naslikala. Ime je dobio po malenom pitoresknom selu iz kojeg dolazim, Hrebini. Nikada nisam ni sanjala da će nakon 5 godina pisanja blog još postojati, biti čitaniji no ikad i to ne samo u Hrvatskoj već širom svijeta. U tih 5 godina objavila sam četiristotinjak postova raznih tematika. Ovdje ponajprije možete pronaći moje razne vlastite ali i tuđe isprobane recepte, zatim moje razne ručne radove, razne zahvate u interijerima i slično. Tematika koju ovaj blog obrađuje doista je šarolika stoga je teško pronaći jednu riječ kojom bi se on mogao opisati. Tekstovi koji pišem možda Vam se čine šturima no nakon što sam malo istraživala i opažala shvatila sam da čitatelji daleko više cijene kvalitetne fotografije i kratke opise i postupke iz kojih odmah saznaju sve informacije pa sam se stoga odlučila upravo na taj način pisanja. Volim misliti da sam se razvila tokom ovih godina u smislu kvalitete fotografija i kvalitete tekstova i mislim da sam u pravu. Stoga Vas pozivam da pogledate što je sve već napisano i objavljeno kao i da čitate i pratite nove stvari koje spremam za Vas.

Blog postovi