Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Šetam lava po svitu

Zatvoren u debilizmu

Gledan kroz rešetke u ljude koji imaju maske priko gubica. Zapitan se zašto nan se sve ovo događa? Ko je kriv za ovo usrano stanje? Svi zajedno smo krivi naravno.
Objava 08. svibnja 2020. 0 komentara 978 prikaza
Foto: Vedran Bađun
Foto: Vedran Bađun
Bogota

ŽIVOT U ZATVORENOM GLUPILU

U jednoj od najlipših zemalja ove planete ja stojin iza rešetaka. Panduri vrebaju ka lešinari oko strvine. Ovaj umirući svit je svakako okružen strvinarima, a hijene i chulosi već odavno vladaju ostalim životinjama ovoga carstva. Zalijen svoje biljke i pomislin kako je možda i pravedno da ovaj svit ostavimo njima i životinjama. Pa nakon toliko godina uništavanja svake lipote i iskrenosti napokon su dobile zasluženi predah.

Ima dobrih ljudi koji ne zaslužuju sve ovo šta se događa. Koji su kolateralne žrtve ovoga podmuklog rata. Svakoj budali na planeti bi moglo biti jasno da ovo ništa nije slučajno. Da ovaj takozvani virus nije doša sa neke tržnice prirodnim putem. Napravija ga je zlikavac. Sada će se odma nasrat razni hejteri pa će me razapinjat, vidi pustolova šta sere o nečemu u šta se ne razumi ništa. U pravu ste, i ne razumin se ja u viruse i ta sranja ali nisan i kukavica niti san idiot.

Zdrav razum mi govori da odi nešto jako smrdi, a samo se svaki dan klupko sve više odmotava. Oni šupci, da šupci kažen je mislin na ljude bez srca, oni koji će radije progutat sve samo da zadrži koliko toliko ovaj lažni komfor i prividnu sigurnost u kojoj pliva nego da razmisli i uključi logiku. Pas jarac, ne tražin da budete Vulkanci iz Star Treka, ali da malko pozovete logiku u svoje ćelije ne bi škodilo.

Ja san danas malo tvrd prema vama iako vas ne optužujen, jednostavno mislin da nemate dovoljno hrabrosti, ali to mogu razumit. Neko se rodi sa srcen u prsima, a neko sa trticon od kokoše. Kako i ne bi bija bezobrazan kad me ni krivog ni dužnog drže u zatvoru punih pedeset dana. Je, dobro ste čuli pedeset jebenih dana san zatvoren, a da nisan apsolutno ništa kontra zakona napravija, ni kontra morala ni načela. Oduzeli su mi u biti ono jedino šta mi triba - slobodu kretanja.

Neću plakat, i nisan nikad u životu, ali da ću biti ljut - moran! Neću ni prstom upirat u nekog balegara šta cili život kortlja govna ispred sebe, neću krivit ni dikobraza šta se zbog svoje iznimne ružnoće ruga svima da bi tako sakrio gene majke bradavičaste svinje i oca dikobraza, jbg fizička ružnoća je nešto poklonjeno i nije lako bit gadan, ali je ljudima lako bit zao.

Niko od vas nije kriv za trenutno stanje, ali smo svi skupa krivi za trenutno stanje zar ne. Budala koja ponekad svati da je budala zapravo i nije tolika budala, međutim kada budala ne može nikako svatiti da je budala onda je istinska budala. Kontradikcije oko ovoga sranja zvanog Covid su toliko strašne da nikada, ali nikada do sada to nije viđeno.

Maske van ne tribaju jer nije zarazan zrakom, svi morate nosit maske jer je zakon tako reka, štitite sebe i druge. Takvih kontradikcija je na desetine.

Šta god stručni stožeri prepišu od internacionalnih štakora u kravatama i narede narodu narod samo kaže bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nevjerojatno, pa ima li bar jedna crna ovca da kaže stani malo ovo nema logike. Ima naravno ali svi znamo kako se tretiraju crne ovce. Ka crne ovce zar ne.

Izađen pasa prošetat baz maske, deset navečer osin Lilu nema ni pasa ni čovika na ulici. Koji ku..c će mi maska priko face, da mi smanji dotok kisika? Evo dva zelena pandura na mene. Skoči mi živac i na trenutak pomislin kako bi ih moga srizat. Je, livoga skinit mid kickom u jetru jer je drža kacigu na glavi pa ga gori ne bi moga nokautirat, drugi je skinija kacigu i isturija bradu, brzi lakat i na podu je.

Međutim ja san dobar čovik i ta misao je trajala ravno dvi sekunde. Ne želim dozvoliti sistemu da od mene napravi Pabla. Kiselo in se nasmijen i oden doma. Gle čuda nisu mi napisali kaznu iako su pritili sa deset mijuni pesosa. Smeće jedno tolika globa nije ni pedofilu.

Jesan, ljut san na ljude već odavno! Indijanac udara jaguara toljagon po glavi dok ovaj priplivava riku i slika se mobitelom dok to radi. crnac ubije planinskog gorilu za koji dolar jer mu je Europljanin to zatražija, Azijat ždere živu kornjaču jer je to nešto super ukusno, bilac ubije uzgojenog lava, debelo prase koje ga gađa snajperom iz sigurnog zaklona, pazi on je frajer koji nije vidija pišu od trbušine zadnjih dvadeset godina života, al on je ubija lava.

Nisu samo oni problem, žalosno je šta se takvima milijuni dive i plješću. Kako onda volit ljude i žalit ih sada. Klanjamo se starletama ka bogovima zato šta su prazne ali imaju novaca, doktorice koje spašavaju živote su sprd. Klanjamo se onima šta nabijaju balun po zelenom stravnjaku, onima šta se do krvi ubijaju u kavezima i vriđaju, blate i rugaju se svemu moralnom i poštenom na svitu, jer oni imaju novaca. Vatrogasac koji spašava živote je jadnik, besparičar. Klanjamo se novčanicama, klanjamo se nemoralu i sada plačemo jer nas je napa neki tobože prirodni virus.

Moga san i ja mrtav ladan gledat mainstream medije i slušat to mačevanje brojkama, ali nisan. Presta san gledat televiziju još od dana kada su se Štrumpfovi emitirali nediljon u 19 h. Brojevima se može manipulirat do mile volje. Tisuću umrlih odi, tisuću tamo, čovik padne sa planine i polomi se, od čega je umra? Od korone naravno, pribilježi ga na listu.

Ne, ne gledam i ne slušam plaćenike, da čuli ste plaćenike. Radije ću sam potražiti one koji se bore protiv sistem i koji imaju srca. Neću koristit izraz imaju muda, jer znan dosta žena koja su hrabrije od mnogim naizgled mačo muškaraca koji su zapravo mješavina zeca i skočimiša. One nemaju muda al imaju srce.

Je ljut san, ne samo na te neke krivce iz sjene, neke tajne skupine itd, itd... Ja san ljut na sve krivce, a to smo svi mi. Svak na svoj način.

Čovik je nekad bija čovik sada je samo mjeh pun govana i ega. Neću putovat, bit ću zatvoren nedužan, je.. mi se, napisat ću sto knjiga dok ovo traje, šteta samo šta ih niko neće imat pročitat.

Svima nam je isto, a sada ćemo vidit ko ima srce, a ko ima trticu od kokoše u grudima. Vrime će sve pokazat.
 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.