Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Ili se pokloni – ili se ukloni

Već su neko vrijeme do mene dolazile glasine o tome kako Niko Pavlović neće još dugo voditi Komediju. Mislila sam u početku da će Milan Bandić napokon početi provoditi svoja obećanja, a ako ...
Objava 21. veljače 2016. 3600 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 104
 • golgeter14:

  Kombinacija Pavlović-Ljuština je ne zamjenjiva i to sekretar ono i dsz-a Bandić zna,točka.

  1 07:31 22. 2. 2016.
 • b7:

  Kako ustajem rano i pijem -sam , bez intendantice- kavu , tako sam opet u prilici preporučiti vam Slobodnu i G.Golovka-intendanta , radi čovjek svoj posao kako treba čini se, zgodno je komentirao Šipuša ..ja tebi-ti meni ...varijanta u kojoj ... prikaži još! je očito netko ostao bez dirigentskog štapića a netko bez novaca..Ajzler

  1 07:35 28. 2. 2016.
 • IvanXXIII.:

  Kako zvuči uzrečica - svaki cigo svoga konja hvali - u suvremenim inačicama? Pa eto: Pavović kaže, najbolja je Komedija. Ljuština se s tim naslaže, najbolji je Kerempuh. Vrgoč vodi najbolje kazalište u regiji, pače kozmosu. Frljić također vodi najbolji ... prikaži još!i teatar uopće moguć. To se zove: MOJA USTA, HVALITE ME! Kao kritičarski procede, to je najsigurnije. Svak je sebi nekak najbliži, tojest najbolji. Za umrit od smija!

  1 12:41 23. 2. 2016.
 • IvanXXIII.:

  Magelli opet nešto cvili u večernjaku. A zašto zapravo? Pa taj sluga mnogih gospodara prolazi i uvijek prolazio odlično: radi što hoće, koliko hoće i pod uvjetima koje sam određuje. U čemu je njegova tako velika muka jest trajna zagonetka.

  1 07:53 26. 2. 2016.
 • IvanXXIII.:

  Prije svega, čestitke gospođi Lončar na današnjem gostovanju u Stankovićevoj emisiji. Valjda nikada nije ona bila tako žustra i dinamična (mislim: emisija, Vitomira je to uvijek). Čuli smo važne stvari iako većina od njih za nas Slamkare nije novost. Ali ... prikaži još!li ovo je bio auditorij koji Slamka, čak ni s prošlotjednih 40.000 otvaranja ne može doseći. Diskusije na portalima koji su prenijeli akcente su kakvi jesu: uglavnom neproanaizirana hrvatska podsvijest, dakle podsvijest u čistom stanju! A tako je prljava! Nije nevjerojatno da su Lončar danas čuli i neki koji odlučuju. Neki su možda ponešto i razumjeli. Jesam li optimist bez pokrića, vidjet će se. A taj Pavlović samo je jedan od sretnih korisnika jednog skroz-naskroz nepoštenog sustava. O tome je u Slamci pisani, ne samo večeras.

  22:53 21. 2. 2016.
 • b7:

  Ooooo, teško bolesna, napadnuta povredama kičme, javlja se u Jutarnjem i naša svemoguća Mani, tekst također za preporuku , žena ima odgovore za sve,od Jaga do Dubrovnika, preko Praga i opere, do osobnih hrabrosti koje joj, kakao sam kaže pruža ... prikaži još! starost, eto vraga, meni se uvijek činilo da je njezina hrabrost posljedica nečeg drugog no sada je i to razjašnjeno.Ajzler

  2 06:42 27. 2. 2016.
 • IvanXXIII.:

  Pozdravljam sve Slamkare za koje vidim da se vraćaju nakon potopa kojemu su uzrok stranački botovi što su od ovog prostora prošli tjedan učinili gnojnicu.

  08:22 22. 2. 2016.
 • hashim:

  Slamka opet u intelektualnoj sferi. Kultura i umjetnost zainteresiranima. Mašala! Ne ponovilo se branje banana!

  1 10:09 22. 2. 2016.
 • NermaKK:

  Pozdravljam novu Slamku! Vidjet ćemo što će se od ovoga izroditi. Svakako, lijepo je upozoriti....

  10:33 22. 2. 2016.
 • IvanXXIII.:

  Kako vidimo, gospodin Pavlović aktivirao je svoj šesti ili sedmi život. To je naša neznanstvena fantastika: Pokloni se pa se nećeš morati ukloniti! Pa ćeš i dalje moći sklanjati!

  1 07:42 27. 2. 2016.
 • demokršćanin:

  Komedija je uvijek komedija a rijetko kad prijeđe u dramu ili tragediju.

  1 11:23 22. 2. 2016.
 • vor-tex:

  Najgore od svega to je što uhljebi nemaju problema,štovani Ajzleru.Niti se njih,očito,ne doživljavava kao problem.

  1 06:48 22. 2. 2016.
 • varljivo@sunce:

  isprika komentatoriam jer se neću držati teme , ali koristim malo slobodnog vremena za čestitati gospođi lončar na jučerašnjem nastupu kod planetarno poznatog ace ; naime gospođa je apsolutno vladala materijom , kamerom , ekranom , acom i nama gledateljima ... prikaži još! , bilo je uživanje slušati i gledati osobu koja zna što hoće i može ; drago mi je , još jednom čestitam !!!!!

  14:46 22. 2. 2016.
 • Avatar transdanubier
  transdanubier:

  audiatur et altera pars: Željko Mataja - Dosta otvoreno pismo o nastupu Vitomire Lončar! Da čujemo junačine!

  2 19:36 22. 2. 2016.
 • vor-tex:

  Želio bih dijeliti Vaš optimizam,štovani Ivane,ali ne mogu.Neosporno je auditorij bio veći,ali hoće li riječi gđe.Lončar i nakon NU2 napokon sjesti nekome u glavu...?Vidite da su nekima 'kulturnjaci',znači umjetnici i svi djelatnici u kulturi krivi za isisavanje novca.Sumnjam,ustvari,uvjerio sam se ... prikaži još! da ne razumiju o čemu Slamka,gđa.Lončar i Slamkari godinama pričaju i na što upozoravaju.Za neke ne postoji kultura Hrvata do početka devedesetih.A niti nakon toga nije im bitna niti razumiju njenu važnost.Vidite da se negira i Darwinov zakon evolucije.Znanstveno.Što možda i nije začuđujuće jer može dokazati da baš i nismo odmakli daleko od primata ;ponašanjem i postupcima,a naš primitivizam svakodnevno potvrđujemo.Čestitke i hvala,gđo.Lončar.A sada zasigurno slijedi par interesantnih dana.

  23:39 21. 2. 2016.
 • Avatar stefica@cvek
  stefica@cvek:

  najnoviji doprinos kulturnoj politici grada zagreba je nastup zorana milanovića u dječjem kazalištu dubrava...

  07:24 26. 2. 2016.
 • vor-tex:

  Ili je vaš komentar bio ciničan?U tom slučaju Vam se ispričavam.

  20:05 22. 2. 2016.
 • marko956:

  Pa niti se ovaj blog značajnije čita niti se Stankovića više ozbiljno doživljava. Kultura je u zapećku a njega su etiketirali. Emisija poput njegove ( obavjestni razgovori ) ima na svim kanalima, doduše ne u vrijeme nedjeljnog ručka. Lopovi smo ... prikaži još! svi a samo postoji jal onih sa dna lanca. I dalje me impresionira Vitomira svojim istraživanjima besramnih vjernika. Sjajno ali uzaludno. Kao što rekoh: dobro je - bit će gore.

  1 07:57 22. 2. 2016.
 • IvanXXIII.:

  Evo, vratilo se Sunce, Slamkari: Hip.hip, hura!

  2 14:54 22. 2. 2016.
 • vor-tex:

  Tek toliko,za informaciju.Neki su se,posjetivši Wikipediju,prosvijetlili skuživši što sve obuhvaća pojam kulture.Znate,nije to samo teatar,opera,ples,književnost i tako dalje.Kultura je,znate li,i kultura življenja ,da skratim.Stvarno,misli dostojne 21.stoljeća.Pa ne treba onda ulagati samo u ono gore pobrojano, nego,znate,ima tu i drugih stvari ... prikaži još! koje određuju jedan narod.Valjda je tu svrstana i kultura gospodarenja,prometna kultura pa tako redom.Nameće se samo jedno;ukinuti sva ministarstva sem ministarstva kulture.Sve treba svrstati u to ministarstvo.Jer,vidite,kultura je sve.Jedva čekam da netko ugugla pojam 'umjetnost'.Jer tu sigurno pripada i umjetnost krađe,uhljebljenja,netolerancije,kršenja zakona,neizvrsnosti...Netko će se valjda dosjetiti i podići umjetničku akademiju i za tu vrstu umjetnosti.

  2 23:29 22. 2. 2016.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.