Blogosfera Volim pivu

Boce proljetnog Mede sigurno će postati traženi suvenir

Izložba Dinamovo proljeće prošlog petka imala zavidan publicitet i 400 posjetitelja. Koje je osim Dinamove memorabilije dočekalo još jedno iznenađenje – Zlatni medvjed s posebnom etiketom posvećenom upravo Dinamovom proljeću.
Objava 11. veljače 2019. 0 komentara 899 prikaza
Posebna edicija Zlatnog mede ima garantirani prolaz
Posebna edicija Zlatnog mede ima garantirani prolaz
Povodom izložbe Dinamovo proljeće Pivovara Medvedgrad izbacila je posebnu ediciju svojeg popularnog piva

I dalje se očekuje od Dinama čak i nakon što je razbio prokletstvo proljeća pa se nekako čini da je za sve prolazak još jednog kola najvažniji. Tako je i izložba Dinamovo proljeće prošlog petka imala zavidan publicitet i 400 posjetitelja. Koje je osim Dinamove memorabilije dočekalo još jedno iznenađenje – Zlatni medvjed s posebnom etiketom posvećenom upravo Dinamovom proljeću.

Svijetlo pivo zlatnožute boje točeno je u boce s prigodnom etiketom na kojoj je medi oko vrata zavezan Dinamov šal, a sve skupa prate i krigle s logotipom Dinamovog proljeća. Proljetno izdanje „Zlatnog medvjeda“ prva je suradnja „Pivovare Medvedgrad“ i udruge “Dinamo to smo mi“ koja će se nastaviti i na velikom koncertu u Domu sportova 23. veljače gdje će publika imati prilike probati čak šest različitih Medvedgrad piva. Koncert „Dinamovo proljeće“ bit će glazbeni vrhunac niza istoimenih kulturnih aktivnosti u Zagrebu, a nastupit će Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank.

Uz to valja posjetiti i spomenutu izložbu u Galeriji Kranjčar na Kaptolu 26 a na kojoj se mogu razgledati povijesno vrijedni Dinamovi eksponati poput dresova, šalova, zastavaca, plaketa, ulaznica, fotografija, neko sljedeće proljeće i boce 'proljetnog' Mede. ali morate biti brzi jer traje samo do 19. veljače. Dokumentarni film Dinamovo proljeće – 20 godina poslije emitirat će se u Kinu Europa 19. veljače u 17 sati a sljedećeg mjeseca slijedi tribina o potencijalima Dinama u Novinarskom domu.

U međuvremenu će Dinamo valjda proći Čehe!
 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.