Blogosfera Volim pivu

Fakin Craft Bar sada ima svoj venue badge na Untappdu!

Nisam korisnik ove aplikacije, no kažu mi kako ranije niti jedan hrvatski lokal nije dobio ovu privilegiju
Objava 29. kolovoza 2017. 9 komentara 1839 prikaza
Foto: Luka Stanzl / Pixsell
Foto: Luka Stanzl / Pixsell
U Fakin Craft Baru čeka vas dodatna zanimljivost

Korisnici svepopularne pivske društvenomrežne aplikacije Untappd u Zagrebu će od petka imati posebnu pogodnost. Naime, Fakin Craft Bar u sklopu Pučkog otvorenog učilišta u Vukovarskoj u Zagrebu imat će svoju značku. Ako tamo, a vjerujem da vas je već pozamašan broj to učinio, ocijenite neko pivo, dobit ćete ovakvu značku Untappda:

Nisam korisnik ove aplikacije, no kažu mi kako ranije niti jedan hrvatski lokal nije dobio ovu privilegiju. Izgleda da mi je pametnije da se prijavim, jer ocjenjivanje piva na ovoj doista pravoj pivskoj mreži sada za fanove u Hrvatskoj dobiva novo značenje. Kada 'odtepate' pivo u Fakinu dobit ćete značku na kojoj piše 'I Fakin love it!' što će uslijediti s rečenicom 'Thanks for enjoying a beer at Fakin Craft Bar! Keep checking in beers and leveling up!' Dakle, imate sada i razlog više da se pojavite u Fakinu. Podsjećam, već je u travnju prošle godine ova mreža imala 3,2 milijuna korisnika. Također, oni koje je više zanimala povijest Untappda sjetit će se kako je ova aplikacija pokrenuta 2010. godine kao ideja dvojice Amerikanaca zaljubljenika u pivo, Grega Avole i Tima Mathera. Osnovna je zamisao bila napraviti 'pivski' Foursquare gdje se korisnici ne bi prijavljivali na neko mjesto već u craft bar. Poput Fakina! A za njega znamo kako se radi o jedinom mjestu s odvojenim komorama u kojima se drži pivo koje opslužuje 24 točionika, a uz mogućnost da zainteresirani i sami skuhaju svoje pivo u mikropivovari smještenoj u lokalu. Uz ovu mogućnost, sada ćete se putem Untappda moći precizno obavještavati o ponudi ovog popularnog lokala a zauzvrat će Fakin dobivati znatno bolju sliku o tome što njegovi posjetitelji najviše žele.

 • Avatar -HLEBINAC-
  -HLEBINAC-:

  Jes' da niš ne razmem, al' me oduševljava ovaj čis' domaći rječnik: "Fakin Craft Bar sada ima svoj venue badge na Untappdu"....Pak se osećam nekak stranskije...

 • ShuPac:

  za sve koji nisu razumjeli u naslovu piše: ''Fakin Craft Barilla on nyt omat merkkipaikkansa Untappdassa''

 • Avatar debela koli
  debela koli:

  Hoće li mi netko prevesti naslov?