Blogosfera Volim pivu

Pivnica Medvedgrad u Adžijinoj prestaje s radom

Objava 16. prosinca 2015. 14 komentara 23700 prikaza
U arhaičnom interijeru moglo se uživati u prvoklasnom roštilju i odličnom pivu
U arhaičnom interijeru moglo se uživati u prvoklasnom roštilju i odličnom pivu
Pivnica prestaje s radom nakon deset godina

Opet jedan breaking news, no ne tako veseo kao do sada, već, nažalost, sasvim suprotan. Kako sam doznao već ranije, a danas mi je i službeno potvrđeno, Pivnica Medvedgrad zatvara lokaciju u Adžijinoj ulici i to nakon deset godina. Za one koji su tamo bili bit će to žalosna vijest, jer Adžijina se prometnula kao jedno od mjesta s najboljim roštiljem u gradu koji se mogao guštati uz njihova dobra piva. Imalo je to mjesto puno svojeg šarma, razlikovalo se po mnogočemu, stariji će ga pamtiti i po Samoborčeku pa je to doista jedna loša vijest. Jedino čemu se možemo veseliti je oproštajni tulum. Da dalje ne mudrujem, prenosim priopćenje Pivnice Medvedgrad u cijelosti.

"Nismo željeli napustiti naše drage goste, fakine s Trešnjevke, no kako smo bili vezani ugovorom o najmu, našoj priči u Adžijinoj došao je kraj. Bilo nam je lijepo s vama, a nadamo se da ste i vi uživali u dobrom pivu i dobroj atmosferi . Željeli bi Vam naglasiti da je naš odlazak s Trešnjevke definitivan i da eventualna nova pivnica na dosadašnjoj lokaciji nema veze s Pivnicom Medvedgradom. Teška srca se rastajemo od svih vas, ali vas isto tako pozivamo u naše ostale pivnice u Ilici 49, Malog Medu u Tkalčićevoj 36 i u Samoborskoj 217, gdje je i izvor našeg poslovanja – pivovara koja nam je omogućila da preko 20 godina uživamo u velikom izboru odličnih piva. Želimo vam se zahvaliti na vjernosti svih ovih godina te vas pozivamo na oproštajni tulum 29. prosinca. Ulaz je 50 kn a za taj iznos konzumacija hrane i piva je neograničena."

  • rennes:

    Stvarno tužna vijest! Ne samo da sam tamo proveo neke od najugodnijih sati, nego je i ambijent, u hladu staroga drveća, u staroj zgradi, na idealnoj lokaciji, blizu svega u gradu, ugodno izoliranoj od stresa gustog prometa i gužve... Uz ... prikaži još!z ovu me fantastičnu lokaciju vežu i uspomene, od čega osobito proslava diplome! Zagreb i svi istinski pivopije ostaju na velikom gubitku, koji će tek djelomično nadoknaditi druge Medvedgrad pivnice i njihova odlična piva! Živjela nam vječno Adžijina, još jedna mitska zagrebačka adresa koja se upisala u urbanu legendu grada pod Medvednicom!

  • Avatar possibilis
    possibilis:

    Pa tamo su odlazili autobusi puni turista!