Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Volim pivu

Tako se to radi – LAB i TBF zajedno u akciju za Movember

Znat ćete da je studeni stigao ako na ulicama vidite povećan broj muškaraca koji nose brkove čime se Movember obilježava. No, može se taj mjesec obilježiti i malo konkretnije
Objava 31. listopada 2018. 0 komentara 639 prikaza
Od svake boce Barbe na kojoj je TBF gotovo kuna ide odjelu Onkologije KBC-a Split
Od svake boce Barbe na kojoj je TBF gotovo kuna ide odjelu Onkologije KBC-a Split
Sjajno iskustvo sa Zoranom Šprajcom lani ponovit će se i ove godine s poznatim splitskim hip-hoperima

Stiže studeni a s njim i tradicionalna akcija Movember koja označava borbu protiv raka prostate, testisa, samoubojstva. Znat ćete da je studeni stigao ako na ulicama vidite povećan broj muškaraca koji nose brkove čime se Movember obilježava. Nisam se nikada libio reći kako mi je ta manifestacija prilično bez veze, jer tek upozorava a ne pomaže nekome konkretno. E pa nije tako baš uvijek.

Prošle smo se godine upoznali s akcijom splitskog LAB-a koji je izbacio posebnu ediciju svojeg pale alea na kojoj je umjesto tradicionalnog Barbe stajao lik Zorana Šprajca. Prirodno, bio je to velik uspjeh, očekivano s obzirom na Šprajcovu popularnost, no nadamo se da ne i samo zbog toga. I ove je godine LAB pripremio istu gestu, ali s drugim podjednako poznatim likovima. Sada će boce pale alea krasiti likovi The Beat Fleeta.

Prihod od svake prodane boce Barba-TBF-a ići će kao donacija odjelu Onkologije KBC-a Split. To je ipak malo konkretnije od puštanja brkova reklo bi se. Suradnja je dogovorena preko Šime Barbarića, zajedničkog prijatelja Siniše Anđelića i TBF-a, nisu dečki dvoumili niti trena, kažu Barbaši. Puno je pomogao i uspjeh s etiketom Zorana Šprajca pa je sasvim izgledno kako će celebrity-Barba postati redovna humanitarna ponuda za Movember.

U prodaji će se naći deset tisuća boca TBF Barbi u kojima će ponovo biti standardni LAB-ov pale ale, no ovoga puta zbog podrške pivovarinih kooperanata, od svake će boce na KBC moći dospjeti čak i kuna donacije po boci, ako se suradnja prošiti možda čak i više. Dakle, tko misli da se može za Movember i borbu protiv opakih bolesti učiniti malo više od puštanja brkova, neka kupi Barbu TBF. I to što više.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.