Blogosfera Večernjeg lista
Blogosfera Volim pivu

Umjesto Movember piva, iz LAB-a stiglo Misno pivo po riceti

Irish red ale LAB-a skuhan je u suradnji s pivovarom IDOL Beer Works iz Sacramenta u Kaliforniji
Objava 30. studenoga 2019. 0 komentara 172 prikaza
Novo LAB-ovo pivo ide umjesto uobičajenog Movember piva
Novo LAB-ovo pivo ide umjesto uobičajenog Movember piva
Prihod također ide za onkologiju KBC-a Split

Svakog studenog splitski LAB predstavi nam pivo prihod od prodaje kojeg ide za pokret Movember, ljudi puštaju brkove jer podržavaju borbu protiv tumora koji su svojstveni muškoj populaciji. Osobno nisam nikada vjerovao u taj Movember cijeneći ga, po meni i opravdano, kao izliku da se zapravo ne donira ništa u dobrotvorne svrhe, jer, eto, pustismo brkove. I zato sam uvijek podupirao LAB u svojoj aktivnosti, a i oni mene, pa je tako imenjak mi Šprajc podijelio kod sebe blog u kojem sam nešto pisao o LAB-ovoj Barbi s njegovim likom.

Međutim, kako sam i predmnijevao, pokret Movember se lagano ugasio, ove godine se jedva o tome nešto čulo, pa je i LAB malo promijenio taktiku. Odnosno, nema više službenog Movember piva, ali ima novog piva od kojega prihod svejedno ide u korist Odjela za onkologiju KBC-a Split. Riječ je o irish red aleu kojega je LAB Split skuhao u suradnji s američkim IDOL Beer Works. To je Misno pivo koje najavljujem i jedva čekam probati. A motiv Misnog piva je jedan posebni umjetnik koji se zove Valentino Bošković. Evo što o njemu i o svojem novom pivu kažu sami LAB-ovci (koji me ionako optužuju da sam lijen pisati pa neka copy pasteam, pa eto im)

Barbina štorija o marsotu, pivotu i Valentinotu!

Tko je Valentino Bošković?

O Valentinotu znamo jako malo... poznato je da je Valentino astronaut, revoltiram stanjem na Broču 1646 godine sagradio roketu (po Nonotovoj riceti) te odletio na Marsot. Sada nam salje svoje misli, pjesme i pisma na zemlju i time nas priprema za svoj povratak roketon 2046 godine. Po službenim infomacijama, Valentino će se spustiti na Vidovu Goru na Valentinovo 2046 godine i odmah održati svoj prvi koncert!

Ricetu koju nam je Valentinot poslao je bila toliko ispred svog vremena i toliko napredna, da smo u pomoć pozvali američku pivovaru IDOL Beer Works sa kojom smo u kolaboraciji napravili MISNO PIVO što ga je ukre od popa 1646 posli mise! Zarada od prodaje ovog misnog piva ćemo uplatiti za onkologiju KBC-a Split!

PS. priča se da će non muziku poslati sa marsota!

Živija nam Valentinote, ćin ćin i jeb jorcota!

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.