Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Subota
Detaljnije
Trenutno
-2°
Danas
Vjetar
JI Lahor
Nedjelja
Detaljnije
-1°
Vjetar
I Lahor
Ponedjeljak
Detaljnije
-1°
Vjetar
JI Lahor

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti razmjerno nepovoljne u najhladnijem dijelu dana. Uz niske temperature zraka i jak vjetar, osjet hladnoće će biti pojačan, pa poseban oprez savjetujemo srčanim i plućnim bolesnicima. U podnevnim i rano poslijepodnevnim satima, zbog blagog porasta dnevne temperature zraka i sunčanih razdoblja, uz adekvatnu zaštitu od hladnoće, kraći boravci na otvorenom mogu biti poticajni za dobro raspoloženje, cirkulaciju i jačanje imuniteta. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1022 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

88 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Subota
  min -4° max
 • Nedjelja
  min -6° max -1°
 • Ponedjeljak
  min -7° max -1°
 • Utorak
  min -5° max
 • Srijeda
  min max 12°
 • Četvrtak
  min max 14°
 • Petak
  min max 12°

Hrvatska danas

U subotu djelomice sunčano i ujutro još malo hladnije. Povremeno više oblaka bit će na sjeveru i istoku zemlje, gdje lokalno može pasti i vrlo malo snijega. U unutrašnjosti će puhati umjereni sjeverac te jaka, povremeno i olujna bura na Jadranu. Bura na će na sjevernom Jadranu predvečer slabiti. Jutarnje temperature od -10 do -4°C u unutrašnjosti te od -2 do 3°C na Jadranu. Najviše dnevne od -5 do 1°C u unutrašnjosti te od 4 do 8°C na Jadranu.
Powered by: