Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Nedjelja
Detaljnije
Trenutno
13°
Danas
19°
Vjetar
Umjeren
Ponedjeljak
Detaljnije
17°
Vjetar
Umjereno jak
Utorak
Detaljnije
21°
Vjetar
Jak

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u prvom dijelu dana biti slične kao i prethodnog dana. Nestabilne prilike u atmosferi mogu uzrokovati tegobe kod osjetljivijih meteoropata i kroničnih bolesnika koje će biti najjače izražene na sjevernom Jadranu. U drugom dijelu dana i u noći, uz jačanje južine, tegobe mogu postati izraženije. Neki će meteoropati imati poteškoće sa snom u noći na ponedjeljak. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

60-80 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 60-80%.

Tlak zraka

1007 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

89 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Nedjelja
  min 12° max 19°
 • Ponedjeljak
  min 10° max 17°
 • Utorak
  min 10° max 21°
 • Srijeda
  min max 20°
 • Četvrtak
  min max 21°
 • Petak
  min 11° max 23°
 • Subota
  min max 20°

Hrvatska danas

U nedjelju će u unutrašnjosti zemlje prevladavati umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, češćom u drugome dijelu dana. Puhat će slab do umjereni jugozapadni vjetar. U Dalmaciji djelomice sunčano uz moguć pokoji kratkotrajan pljusak, a na sjevernome Jadranu promjenjivo oblačno i nestabilno, povremeno s kišom i pljuskovima. Puhat će umjereno jugo. Jutarnje temperature od 8 do 12 °C u unutrašnjosti, a na Jadranu od 11 do 16 °C. Najviše dnevne temperature od 16 do 21 °C u cijeloj zemlji.
Powered by: