Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
27°
Danas
28°
Vjetar
Umjereno jak
Subota
Detaljnije
25°
Vjetar
Povjetarac
Nedjelja
Detaljnije
29°
Vjetar
Slab

Biometeorološka prognoza

Nestabilnosti u atmosferi koje će sa zapada stići nad naše područje narušit će povoljne biometeorološke prilike na dijelu sjevernog Jadrana, središnje Hrvatske te Like i Gorskog kotara. U ostatku zemlje prevladavat će povoljne biometeorološke prilike koje će mnoge potaknuti na boravak i aktivnosti na otvorenom, pri čemu preporučujemo adekvatnu zaštitu kože i očiju zbog mjestimice visokog stupnja opasnosti od UV zračenja. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1015 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

33 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Petak
  min 15° max 28°
 • Subota
  min 14° max 25°
 • Nedjelja
  min 15° max 29°
 • Ponedjeljak
  min 18° max 32°
 • Utorak
  min 20° max 33°
 • Srijeda
  min 22° max 35°
 • Četvrtak
  min 23° max 37°

Hrvatska danas

U petak će veći dio dana biti djelomice sunčano i vrlo toplo. Poneki lokalni pljusak moguć je na jugu Dalmacije. Prema kraju dana bit će više oblaka i raste vjerojatnost za lokalne grmljavinske pljuskove u zapadnoj unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab do umjeren, a na Jadranu će umjerena i jaka bura slabjeti tijekom dana. Jutarnje temperature od 13 do 16°C u unutrašnjosti te od 21 do 26°C na Jadranu. Najviše dnevne od 25 do 30°C.
Powered by: