Vremenska prognoza

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Srijeda
Detaljnije
Trenutno
22°
Danas
23°
Vjetar
S Povjetarac
Četvrtak
Detaljnije
19°
Vjetar
S Povjetarac
Petak
Detaljnije
22°
Vjetar
JI Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će imati relativno nepovoljan utjecaj pa je kod meteoropata moguća razdražljivost, umor, glavobolja i manjak koncentracije, a kroničnim bolesnicima će postojeće zdravstvene tegobe biti pojačane. Koncentracije peludi drveća i trava su male do umjerene, a trava umjerene i visoke. UV zračenje će biti visokog intenziteta.

Mogućnost oborina

40-70 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 40-70%.

Tlak zraka

1015 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

56 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Srijeda
  min 15° max 23°
 • Četvrtak
  min 13° max 19°
 • Petak
  min 12° max 22°
 • Subota
  min 11° max 24°
 • Nedjelja
  min 11° max 25°
 • Ponedjeljak
  min 12° max 27°
 • Utorak
  min 13° max 29°

Hrvatska danas

U srijedu prijepodne djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. Poslijepodne i navečer doći će do prolazno jačeg razvoja oblaka uz mjestimice prolaznu kišu ili lokalne pljuskove s grmljavinom. Intenzivnijih oborina bit će u istočnoj i gorskoj unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac i sjeverozapadnjak, a na Jadranu slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Prema kraju dana će na sjeveru bura ojačati na jaku, na udare i olujnu. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 10 do 15, a na Jadranu od 16 do 20°C. Najviša dnevna temperatura od 21 do 26°C.
Powered by:
Message