Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Nedjelja
Detaljnije
Trenutno
12°
Danas
17°
Vjetar
SI Povjetarac
Ponedjeljak
Detaljnije
18°
Vjetar
I Povjetarac
Utorak
Detaljnije
19°
Vjetar
I Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će posvuda biti povoljne. Većina ljudi će se osjećati dobro i neće imati tegobe uzrokovane vremenom. Uglavnom sunčano vrijeme podržavat će dobro opće stanje i lakše podnošenje tegoba od kojih inače pate kronični bolesnici. Kroničnim se bolesnicima savjetuje adekvatna zaštita od jakog sjevernog vjetra u unutrašnjosti te bure na Jadranu. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1027 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

35 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Nedjelja
  min max 17°
 • Ponedjeljak
  min max 18°
 • Utorak
  min max 19°
 • Srijeda
  min max 20°
 • Četvrtak
  min max 21°
 • Petak
  min 10° max 22°
 • Subota
  min 11° max 23°

Hrvatska danas

U nedjelju će u unutrašnjosti zemlje prevladavati pretežno sunčano s malom, na istoku i jugu zemlje povremeno i umjerenom naoblakom. Bit će vjetrovito i toplo. Puhat će umjereni, lokalno i jak sjeverni vjetar. Na Jadranu pretežno sunčano. Povremeno više oblaka bit će na jugu Dalmacije. Puhat će jaka bura koja će podno planinskih prijevoja imati olujne udare. Jutarnje temperature od 2 do 6 u unutrašnjosti i od 9 do 13 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 15 do 20 u cijeloj zemlji.
Powered by: