Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Četvrtak
Detaljnije
Trenutno
17°
Danas
17°
Vjetar
Lahor
Petak
Detaljnije
14°
Vjetar
Lahor
Subota
Detaljnije
Vjetar
Lahor

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti razmjerno povoljne. Iako ćemo i dalje biti pod utjecajem povišenog tlaka zraka, zbog približavanja hladnog frontalnog sustava sa sjevera zemlje, okretanja vjetra na južni i jugozapadni smjer te porast nablake, kod osjetljivijih meteoropata se u drugom dijelu dana može javiti umor i manjak energije. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici mogu se pojačati u noći na petak. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1018 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

32 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Četvrtak
  min -1° max 17°
 • Petak
  min max 14°
 • Subota
  min -1° max
 • Nedjelja
  min -3° max
 • Ponedjeljak
  min -1° max 11°
 • Utorak
  min max
 • Srijeda
  min max

Hrvatska danas

U četvrtak će u unutrašnjosti zemlje prevladavati pretežno sunčano, ujutro s maglom po kotlinama i u blizini vodenih površina. Danju će biti umjerene naoblake. Vjetar slab. Jutro hladno, danju još malo toplije. Na Jadranu pretežno sunčano i sredinom dana ugodno toplo. Puhat će većinom slab do umjereni jugozapadni vjetar, prema kraju dana jugo. Jutarnje temperature od -2 do 2°C u unutrašnjosti te od 5 do 9°C na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 14 do 18°C u cijeloj zemlji.
Powered by: