Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Petak
Detaljnije
Trenutno
Danas
22°
Vjetar
JZ Povjetarac
Subota
Detaljnije
18°
Vjetar
JI Povjetarac
Nedjelja
Detaljnije
19°
Vjetar
S Povjetarac

Biometeorološka prognoza

Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Većina meteoropata i kroničnih bolesnika će se osjećati dobro, imati primjerenu radnu koncentraciju i biti dobrog raspoloženja. Prema kraju dana najosjetljiviji meteoropati mogu osjećati umor i manje tegobe kao posljedicu razmjerno visokih dnevnih temperatura ali i približavanja frontalnog poremećaja sa zapada. (Izvor biometeorološke prognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

10-30 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 10-30%.

Tlak zraka

1020 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

91 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Petak
  min 10° max 22°
 • Subota
  min 13° max 18°
 • Nedjelja
  min 10° max 19°
 • Ponedjeljak
  min 10° max 19°
 • Utorak
  min 12° max 15°
 • Srijeda
  min 11° max 16°
 • Četvrtak
  min 10° max 18°

Hrvatska danas

U petak će u unutrašnjosti zemlje veći dio dana prevladavati djelomice sunčano, vjetrovito i toplo vrijeme. Prema kraju će se dana sa zapada jače naoblačiti i bit će povremene kiše. Puhat će umjereni, povremeno i jak jugozapadni vjetar. Na Jadranu djelomice sunčano i toplo. Više oblaka i povremene kiše bit će od sredine dana na sjevernome Jadranu, a prema kraju dana i u noći na subotu i drugdje. Puhat će umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnje temperature od 5 do 10 u unutrašnjosti te od 10 do 15 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 18 do 22 u cijeloj zemlji.
Powered by: