Blogosfera Večernjeg lista

Vremenska prognoza Zagreb

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Nedjelja
Detaljnije
Trenutno
Danas
Vjetar
JZ Lahor
Ponedjeljak
Detaljnije
Vjetar
JZ Povjetarac
Utorak
Detaljnije
Vjetar
S Povjetarac

Biometeorološka prognoza

U većem dijelu zemlje će prevladavati razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike zbog približavanja frontalnog sustava sa zrakom bogatim vlagom. Na krajnjem istoku Hrvatske, u Lici i Gorskom kotaru će zbog dugotrajnog zadržavanja magle i niske naoblake biti biometeorološki nepovoljno vrijeme. Meteoropatima će nepovoljno djelovati na raspoloženje, a najveće bi smetnje mogli imati reumatičari, plućni i srčani bolesnici. (Izvor biometeorološe brognoze: DHMZ, https://meteo.hr)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će danas na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1021 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

96 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Nedjelja
  min max
 • Ponedjeljak
  min max
 • Utorak
  min max
 • Srijeda
  min max
 • Četvrtak
  min -2° max
 • Petak
  min max
 • Subota
  min max

Hrvatska danas

U nedjelju će po nizinama unutrašnjosti prevladavati oblačno i maglovito vrijeme uz moguća kraća sunčanija razdoblja sredinom dana. U gorju većinom djelomice sunčano. Puhat će slab do umjereni jugozapadni vjetar. Na Jadranu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i toplo. U drugom će dijelu dana biti više oblaka i ponegdje može pasti malo kiše. Puhat će slab do umjereni jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature od -1 do 5 u unutrašnjosti i od 8 do 12 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 6 do 11 u unutrašnjosti te od 12 do 16 na Jadranu.
Powered by: