Blogosfera Žaba CRAFTača

Ah, ta ljubav...

Objava 14. veljače 2017. 4 komentara 352 prikaza
Zaljubljeni medvjedići
Zaljubljeni medvjedići
Zaljubljeni medvjedići

Prošle godine na današnji dan na našoj facebook stranici Žaba CRAFTača povodom Valentinova nagradili smo jednu našu vjernu obožavateljicu slikom od filca s ova dva slatka zaljubljena medvjedića. Ona mi je prije nekog vremena poslala fotku koju je vidjela nedje na internetu, a nakon što je moj stariji sin u školi napisao predivnu pjesmu o ljubavi oboje su me inspirirali za ovaj rad.

Ove godine je čitava stvar još zanimljivija jer sad s 13 godina moj dugonja ne bi ovakvu pjesmicu ni čitao, a kamoli napisao! Vrijeme leti - djeca prebrzo odrastaju...

To je ta:


Ah, ta ljubav...

Ah, ta ljubav...
Od nje se možeš osjećati sretno ili tužno
Ali nije uvijek nužno

Ah, ta ljubav...
Kad si zaljubljen u nekoga, a on te ne voli
Pa te u srcu jako zaboli

Ah, ta ljubav...
Od nje prestaješ biti marljiv
A postaneš jako zaboravljiv

Ah, ta ljubav...
Ponašaš se kao da si u svom svijetu
I jedeš kao da si išao na dijetu

Ah, ta ljubav
Kad voliš nekog, a on voli tebe
Ponašaš se kao izvan sebe

Ah, ta ljubav...
Ah, ta ljubav...
Ah, ta ljubav...

(Adam Sabljak 12.2. 2016.)

Prvo sam na paus papir precrtala dijelove tijela medvjedića i srčeka te ih ljepljivom trakom zalijepila za filc i izrezala.

Ovo su svi dijelovi i sad ih samo treba sastaviti i napuniti...

...da bi dobili naš divni zaljubljeni medvjeđi par :)

Za podlogu sam iskoristila okrugli podmetač za lonce od pluta (dva komada nabavila u Kiku za 8 kuna), koji sam uz pomoć vrućeg ljepila 'obukla' u mekani svijetlo sivi filc.

Sa stražnje strane sam zalijepila krug od čvršćeg filca da sve to drži na mjestu i da ljepše izgleda, te dodala i špagicu za vješanje na sredini.

Nakon što sam pronašala odgovarajuća slova, prekopirala sam oblik onih koja su mi potrebna, te izrezala od crvenog filca i zalijepila opet vrućim ljepilom na našu podlogu. Isto sam učinila i s medvjedićima, te im pridodala jednu slatku mašnicu na vrhu i dva mala srčeka od perlica.

I to je to :)


Pogledajte i naše Čeprkalice!

Sve ostale naše radove kao i interaktivne slikovnice Čeprkalice možete pogledati ovdje, pretplatite se i pratite novosti na našem youtube kanalupratite nas na facebook stranici Žaba CRAFTačana Instagramu i na Pinterestu!


Sretan nam Dan zaljubljenih!

  • natalija.valjavec:

    ...kad ti pamet (jednostavno) stane...zbog 'priče' koja, i nakon nekoliko sati, i dalje traje...vraća na početak, na tijek i u konačnici, na iskren osmijeh (tuđeg) djeteta...što sve može jedna slička!?! a samo je proslijedih ženi koja ju je svojevoljno oživjela...svojim ... prikaži još!m umijećem vrijednih ruku kroz stihove sina svog... (Y) ...srce mi kao kuća veliko... HVALA VAM! <3 na Valentinovu za pamćenje - godina od majčine sahrane eto, sa vedrim osjećajima preživljena... :*

  • Avatar germanistica
    germanistica:

    Ljubav stvarno čini čuda. Bravo za pjesmicu!