13 želja za novinarsku i medijsku novu godinu

Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 659
 • Avatar Josip Pavišić
  Robinzon:

  Ah, da-------------Vođa jedne skupine šatoraša će tužiti ministra za branitelje što je ustanovio radno mjesto bedenirke Đure Glogovskog i za tu svrhu iz Državnog proračuna izdvojio neto oko 4000 kn.Čak gospođi ide i radni staž za njegovanje muža. Kaže Đuro ... prikaži još! kako ti proračunski novci nisu izdvojeni njemu, već da je to plaća njegove žene,što se može iščitati kako će ista supruga i nakon smrti Đure moći raditi na istim poslovima, otvorivši privatnu tvrtku, recimo.Umjesto da se pokrije posranom ponjavom i šuti, on se buni što je njegova supruga plaćena za skrb o mužu (ide joj i radni staž, mirovinsko i sl.) koju skrb bi bila dužna pokazati i bez ikakve naknade kao i sve ostale supruge svijeta.Jel to čuje i vidi ostala hrvatska sirotinja?

  08:09 06. 1. 2015.
 • fjakadur:

  Dragi kolege komentatori ..... @fjakadur vas napušta sve do dana kada će riješiti kriminalnu ovrhu .... u finalu sam .... ide ustavna tužba pa tužba države radi odštete za dvogodišnju patnju, pa kaznena prijava za sve diplome visokih pravnih stručnjaka ... prikaži još! u državnim institucijama koji su srušili ustavnopravni poredak Republike Hrvatske sa našom kriminalnom ovrhom (pljačkom našeg zakonito stečenog novca na našim bankovnim računima), pa imam posebne tužbe pojedinaca i na kraju ćemo ja i moja napisati kompletnu priču ove neviđene pravne situacije da na mene i moju "u isto vrijeme djeluju dvije i više pravomoćnih sudskih odluka koje imaju totalno suprotan pravni učinak" .... po prvoj smo neprikosnoveni vlasnici nekretnine i imamo zaštitu Ustava RH, a po drugoj (koja nije dirala naše vlasništvo nekretnine nego vlasništvo novca na našim bankovnim računima) "novac dobiven od legalne prodaje pripada drugoj osobi i to državljanki Slovenije (Slovenki)" = "Hičkok" !!!! .... Do ponovnog viđenja ostanite ovako složni i podijeljeni !!!!!!!! .... fjakadur

  16:08 05. 1. 2015.
  • zorbas.grk:

   Treba tebi jako dugo :-)....umjesto da si se ugledao u Jezica te dao 2 OO somova za kampanju predsjednickog kandidata a ostao odnio u Svicu a ne on komotno u banku hrvatsku pod stranim vlasnikom i onda reci da nisi ... prikaži još!si ovcica ....jos bi bolje ucinio da si sve stavio u ljubljansku banko gluhi bi ti sav novac cuvao :-)

 • livoguza2:

  čujovo 04.01.2015 u 11:35h_______________Ovo, što je nadrobljeno u ovomu komentaru, bila bi istina da nije podla laž. Koliko se ja sjećam, jedino je predsjednički kandidat cmizdrio na televiziji da ga komentari na portalima vrijeđeju i neki su portali ukinuti ili ... prikaži još!ili hakirani. Karamarko bi (ne simpatiziram toga čovjeka) bio skroz lud kada bi progonio vas koji komentirate u korist njegove kandidatkinje. Jer, nitko Josipoviću ne može učiniti veće zlo nego on sam, Premijer, ministri, KUKUriku zastupnici i vi komentatori. Guštam vas slušati i čitati. Jer vaši komentari nisu nikada potkrijepljeni dokazima. To je obično bla, bla, bla komentiranje. Navijanje iza kojega rezultata nikada nema. Vaš je klub najbolji i kada ispada iz lige. Lp.

  13:31 04. 1. 2015.
 • livoguza2:

  "Dana 4. avgusta 1941. u centru Zagreba, u Runjaninovoj ulici kod Botaničkog vrta grupa omladinskih aktivista KPH i SKOJ-a izvela je napad bombama i revolverima na jednu satniju (četu) ustaškog sveučilišnog bataljona." Vito, ovo sam našao na brzinu. Uputi me ... prikaži još! na tvoje izvore."________________Ne čini li ti se da je ubojstvo iz zasjede mučko ubojstvo. Mene ovo ubojstvo studentske mladeži podsjeća na masakr koji je Puniša Račić izveo u Beogradskoj skupštini. Način ubijanja Hrvata od komunističko-četničkih koalicijskih ubojica neodoljivo podsjeća na ubijanje Hrvata u Vukovaru 1991. Sada se ti čudi zašto se Josipović i Tomo Grobar onako strasno grle i ljube. A u predizbornom spotu Ivo ljubi i miluje bijeli križ. Isti onaj bijeli kriš koji su "šatoraši" nosili na crnim majicama u procesiji do Markova trga i zbog tih križeva pogrdno nazvani križarima. Pravednik je na sve podlosti spreman kako bi prevario Hrvate. Ti mu,_rahane_, nisi ni do gležanja. Lp.

  11:22 08. 1. 2015.
 • čujovo:

  Opet ovaj? Koliko ti otrova imaš u tim zubićima, M.? Nevjerojatna, uistinu nepobjediva logika: "...Gđa Cigler uzela Frljića na red, a ustaše ne uzima..."??? Dakle, zaključak je: Gđa Cigler je "ustašica"? Ma bravo. Popij ti dvi, ne jednu. I ne ... prikaži još!e laži. Ne podmeći. Gđa Cigler kritizirala, po svom ubjeđenju, Frljićev čin u Rijeci. Samog Frljića gđa Cigler uopće nije uzimala na red. Kao ni ustaše. Nije, bogme, uzimala na red ni partizane... a komunjare da ne spominjemo. Sve u svemu: Nemaš na kome danas ispuniti svoju dnevnu kvotu ugriza, a i do danas si bio bezuspješan. Apetit ti je veći od zapremine želuca. Ukratko: Običan zlobnik. Bundžija. Prznica. ... Mo'š me i ti sad cinkariti...

  18:08 31. 12. 2014.
 • Avatar Josip Pavišić
  Robinzon:

  @marty,čime se ti na ispraćaju Stare opterećuješ.Nova godina je za par sati, a ti o smrti i ubijanju.Odi marty na neki party.Razveseli se, a za te teme će nam @levoguzac uvijek pružiti priliku. Ja pijuckam kuhano vino, zagorka bulji u ... prikaži još! TV.Neznam hoće li nju nešto razveseliti na TV-u, ali vjerujem da kuhano vino mene hoće.

  18:04 31. 12. 2014.
 • Jura.Luzer:

  Ti bokca ...... ni me na blogu bilo od lani i ...... ništ se spremenilo nije............. Prošlu godinu su me na kraju podsetili na gospona Josipa Pejakoviča ........ a kad vidim kolko na ovom blogu neke bole rezultati izbora ..... ... prikaži još!. nemrem drugo nego citirati rečenicu iz njegove monodrame "Oj živote" .... copy paste : "tolko mi je to njega bolilo .....tolko mi je on skičo i vriščo ....da smo mi njega morali ......."(vidi 14:20)

  17:34 02. 1. 2015.
 • livoguza2:

  "•Nadam se da će novinarski ceh graditi i svim silama braniti ugled svoje profesije. Da će javno prokazati i kritizirati napade na cijelu medijsku industriju."_________Ružice! Pouzdano znam da Vam se ova nada pretvorila u beznađe. Sjećam se da sam na ... prikaži još! jednoj drugoj temi napisao kako su novinari solidarni tek onda ako pripadaju istomu svjetonazoru. I to komunističkom. U protivnom, solidarnosti nema. Tomu svjedoči medijska šutnja glede trinaestodnevnoga hakiranja portala Dnevno.hr. Nisu samo oni zanijemili. Zanijemile su i institucije zadužene za pronalaženje krivaca. Drago im. Zato opravdano sumnjam da je hakiranje naručeno u predizborne svrhe. Lp.

  16:08 05. 1. 2015.
 • livoguza2:

  "evo sad smo imali nažalost masakr nad onima koji su se usudili na religije gledati na svoj način."____________Baš hvala Ružici što te je našla, _rahane_. Da te nema, trebalo bi te izmisliti. Jer si nadahnuće za pisanje. Mala je razlika ... prikaži još! između ovih koji ubijaju one koji vrijeđaju njihove svetinje i ovih koji podižu kaznene prijave po Splitu i Slavonskom Brodu protiv onih koji navodno grdno vrijeđaju onoga koji ih voda PRAVIM PUTEM. Nekada su i ovi čuvari vođe i učitelja za ovakve stvari ubijali. Ta i Stepinčevo je srce zbog vrijeđanja voljenog i "neumrlog" vođe spaljeno u pećnici. Lp.

  10:42 08. 1. 2015.
 • livoguza2:

  "zašto novinari ne pišu o tome da je u hr crkva "zabranila plakat" zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja, ali vrijeđanje tuđih vjerskih osjećaja nije "zabranila"."__________Opa, bato! Kako je Crkva zabranila plakat? Istukla one na Cvjetnom trgu? Nikada Katolička Crkva ne će ... prikaži još! podržati vrijeđanje ičijih svetinja i ljudskog dostojanstva. Tvoje pisanje svjedoči narav Katoličke Crkve. Koliko si puta izrigao svoj otrov po blaženom Alojziju, da je K. Crkva tako zla, od tebe ni prah ne bi ostao. Ili ti misliš da te iza tolikih krabulja samo Ružica može pronaći. Čudna si ti maškara, _rahane_. Svojim komentarima upravo dokazuješ suprotno svomu pisanju. Ipak te mediji ljube i tako dokazuju da su Ružičine želje zasad neostvarive. Lp.

  11:09 08. 1. 2015.
 • livoguza2:

  Sinoć je na Otvorenom tzv. HRT-a bila tema terorizam u Parizu. Slučaj komentirali stručnjaci. Meni se učinilo da su poručili kako i zagovornici liberalne demokracije moraju debelo razmisliti dokle sežu granice medijskih sloboda. Učinilo mi se da su medijima i ... prikaži još! globalistima poručili isto ovo što Robinzon poručuje _rahanu_: " Mogli bi malo povući ručnu!" A bilo bi dobro kad bi ljudi odustali od navaljivanja na tuđe svetinje kao prase u surutku. Isus je strpljivo podnosio udarce, a ljude zna izdati strpljenje. Jer nisu Bogovi. Uostalom, Isus je Petra poučio da će od mača poginuti tko se mača laća. Lp.

  11:37 08. 1. 2015.
 • Avatar Josip Pavišić
  Robinzon:

  Otišli moji.Spremaju se za doček.I ja sam to radio u njihovim godinama.------------U više komentara istog "mislioca" pročitah riječ >jednoumlje< i to svaki puta u negativnom kontekstu, a negativan kontekst se, po njemu, može odnositi samo na lijevičare ma što to ... prikaži još! trebalo značiti.Neznam primjećuje li dotični mislioc i na jednoumlje njegovih istomišljenika sa krajnje desnice.Kako se naziva to puhanje u isti rog.Nacionalizam ma čiji bio nikome nikada dobra donio nije.Pogotovo ako se nacionalizam poveže sa određenom vjeroispovijedi.Gadljivo je s jedne strane glumiti humanost i bogobojaznost kada je riječ o protivljenju prekidu trudnoće (svjesnom), a s druge strane blagosivljati oružje kojim će se pobiti pripadnici druge vjere, nacije ili boje kože.Licemjeri koji se kao protive ubijanju nerođenih, ni malo ne zaziru od ubijanja rođenih. Crkva je, kroz povijest, sama organizirala vojsku, naoružavala ih i slala da ubijaju druge. Tada im Božja zapovijed NE UBIJ nije značila ništa.Naprotiv, ona je zamjenjena za UBIJ. Nadam se da godina koja nam je pred vratima neće biti puna krvi kao ova, a najviše se nadam da će razni raspirivači mržnje biti raskrinkani i izbačeni iz redova svih Crkava, katoličke ponaosob.

  15:15 31. 12. 2014.
 • Avatar Kori Olan
  Coriolan:

  Za @livoguzu2 ( može i ostale): Psalam 140 - Izbavi me, Jahve, od čovjeka zlobna, zaštiti me od čovjeka nasilna: (3) od onih koji pakosti u srcu smišljaju i čitav dan začinju kavge. (4) Kao zmije bruse jezike svoje, pod ... prikaži još! usnama im je otrov ljutičin. (5) Spasi me, Jahve, od ruku zlotvora, čuvaj me od čovjeka nasilna koji hoće da mi noga posrne. (6) Oholice mi potajno nastavljaju zamku, užetima mrežu pletu, kraj puta klopke mi stavljaju. (7) Zavapih Jahvi: "Ti si Bog moj! Poslušaj, o Jahve, krik mojih molitava! (8) Jahve, Gospode moj, spasitelju silni moj, u dan boja zakloni mi glavu!" (9) Ne daj da se ispune želje zlotvora, ne daj da svoje on izvrši namjere! (10) Nek' glavu ne podignu oni koji me opkoliše, nek' na njih padne zloba njihovih usana! (11) Nek' daždi po njima ugljevlje ognjeno, nek' se strovale u jamu da više ne ustanu! (12) Opadač se neće održat' na zemlji, silnika će odjednom zgrabiti nesreća. (13) Znam da će Jahve dati pravo ubogu i pravicu siromasima. (14) Zaista, pravedni će tvoje ime slaviti, pred tvojim će licem boraviti čestiti."

  16:16 31. 12. 2014.
 • Avatar ciglerru
  ciglerru:

  Marty, dajte popijte neko piće, možda vam misli tako odu negdje drugdje, kad ne ide drukčije. A možete i m alo odmoriti glavu.

  16:09 31. 12. 2014.
 • čujovo:

  To da...vidim evo kako se Grkolina bio oznojila i uzvrpoljio... al' onda se srećom pojavio Lolek pa se i ona okuražio...:)

  18:23 02. 1. 2015.
 • Avatar Josip Pavišić
  Robinzon:

  @čujovo, ipak moraš priznati da je simpatično gledati kada se takvi "objektivni" kritičar i znalci nasuču na elementarnim stvarima koje, kako sami kažu, žele da rašćiste, da dođu do istine. Koprcaju se ko šparić na molu.

  18:13 02. 1. 2015.
 • livoguza2:

  "•Nadam se da će novinarski ceh graditi i svim silama braniti ugled svoje profesije..............."________________Ružice! Koliko je meni poznato, novinarski ceh oduvijek brani ugled svoje profesije, posebice ugled novinara istomišljenika, ali im nedostaje materijala za gradnju ugleda. Predugo djelovali u jednoumlju, ... prikaži još!, a i mlade novinare odgajaju jednoumnici. Jednoumlje ne poznaje demokraciju pa jednoumnici ne mogu biti njezin četvrti stup. A da su i demokratični, opet četvrti stup ne bi mogli biti jer Hrvatskoj nedostaju ona prva tri stupa. Takvi ne razlikuju uglađene od onih koji se uglađenima prikazuju. Ne znaju oni da uglađen čovjek ne zna lagati, varati, manipulirati, pljačkati, ubijati, hvaliti zločine...A crvenu kravatu i tamno odijelo svatko može obući. I obrijati se, i podšišati se, i... Tko je Al Caponea vidio u rutama? Ja prosuđujem da Vam se ova želja sigurno ne će ostvariti. Lp.

  10:51 31. 12. 2014.
 • čujovo:

  Coriolan... niš' se ne sikiraj. One koji tako dižu glavu i sikću Bog je ionako stvorio kao puzavce, tako da i ne mogu ne znam koliko dignuti glavu...nešto malo... kojih 20 - 30 cm. Ali da, treba paziti da ne ... prikaži još! nagaziš na njih... Jako su ljutiti. Predsjednik RH jednom ih je, onako usput, spomenuo u Knesetu, i ovi ga otad ne mogu očima gledati...

  16:44 31. 12. 2014.
 • Jura.Luzer:

  Igi125 " Rijeci prolazi pored covjeka koji kopa po kontejneru ne osvrcuci se," .? ? ? ....Kaj mu je trebala prazne boce oteti? ....... Ili buš me uveril da ....kad se Josipovič vozi po gradu .... specijalne postrojbe pokraj njegovog ... prikaži još! puta ....sklanjaju sakupljače praznih flaša?

  13:56 07. 1. 2015.
 • livoguza2:

  "livoguza2 07.01.2015 u 11:28h __________ A kakvi su obrazi tvog oca???? "_______Vito! Još mi nitko nije podastro nijedan argument, čak ni insinuaciju, da je moj pok. otac nekoga progonio, ubio ili knjižio masovna ubojstva. Čim se to dogodi, "ogradit ću ... prikaži još! se" od njegovih djela, a i dalje će biti moj, a ne tvoj, otac. Dosad se makar nikada nisam hvalio njegovim knjiženjem masovnih zločina na ovomu blogu pa je tim tvoje pitanje deplasiranije. Pouči Robinzona još jednoj činjenici. Italija kao poražena sila ne bi mogla gospodariti hrvatskim teritorijem koji joj je srpski kralj velikodušno darovao. Nije mu bilo ćaćino. Tadašnji su pobjednici čak Njemačku, koju nitko nikomu darovao nije, razdijelili na dva dijela. Ni njima nije bilo ćaćino. Tako su radili pobjednici onda. Robinzon bi danas pobjednike, da je na kandidatovu mjestu, silom vojske i policije ganjao po Zagrebu i šator im zapalio. "O, tempora, o mores!" Što bi mediji velikodušno odobrili i popratili. Jer g. Glogoški ima veću mirovinu od onoga oca i izliječenog ministra Matića. Lp.

  11:50 07. 1. 2015.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message