Blogosfera Večernjeg lista
Povratak na blog

Dobro raspoloženje čini nam posao lakšim i - zdravijim

Pročitala sam nedavno u Večernjakovu Ekranu intervju s Ivanom Paradžiković, a onda je slučaj htio da ju sretnem i malo porazgovaramo. Zaista smo kratko razgovarale, o poslu dakako, i od tih desetak...
Objava 23. listopada 2016. 500 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 79
 • miso:

  Draga Ružice, lijepo ste podsjetili sve koji mogu učiniti navedene geste, ili barem neku od njih, da to urade. Uvjeren sam da to može poboljšati situacije na poslovima i oraspoložiti kolegice ili kolege. ... Ne učinimo li dan ljepšim drugome, ... prikaži još!, neće biti ni nama. ... Posebno mi je drago sjetiti se rođendana sadašnjih ili bivših kolega i koegica i iznenaditi ih prigodnim čestitanjem, makar jednom u godini. I tako već desetljećima. Razveseli to i mene i njih!

  13:52 23. 10. 2016.
 • miso:

  Kad budemo umjesto drugih (pršuta od svinja i janjaca) prijateljima nudili sebe onda će nam 'Dobro raspoloženje činiti posao lakšim i - zdravijim'.

  09:31 24. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Robinzon "a da pri tome nema tragova u nijednom evanđelju kako je taj monolog i susret dospio u Bibliju," ......... Bormeš ........ Da su prepisali s index portala ..... biblijski pisci bi sigurno naveli izvor ........ Da su skinuli s ... prikaži još! RTL- a ...... i to bi naveli .......... Da je Sotona ....... napravil selfija s Isusom ...... i to objavil na svom fejzbuk profilu ....... to bi Večernjakovi novinari sigurno pronašli i o tome obavjestili svekoliku javnost.. ........... Daklem .... kaj se Robinzona tiče .... susret na visokom nivou .... se nije niti dogodil.

  20:25 26. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Robinzon "Da nije bilo tog zločinca, danas bi se na zagrebačkoj katedrali vijorila četnička zastava." .....???? ........ Koja? ........... Jel ona ispod koje su hodali po Vukovaru ..... i salatu iskali? ..................PS ...... Za ovo s katedralom i četničkom zastavom ... prikaži još!m prosim uplatiti v škrabicu gospođe Ružice .... bar ... 30 kn.

  17:47 25. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Vito " teške niti 30 dag zajedno. ___________ Ali, bile su skuuupe i nepraktične, samo za stajanje i pokazivanje, a oboje su bili i planinari." .................... Nosili skupe cipele na vrh Romanije .... pa vam ih pokazivali gore?...... Svašta.

  10:38 26. 10. 2016.
 • livoguza2:

  Jura.Luzer26.10.2016 u 10:38h________________Nije Vito htio pohvaliti moćnost postola zbog penjanja na Romaniju, već da postoje cure koje možeš kupiti za postole i mladoženje koje se nikada oženile ne bi da nisu imali čime kupiti postole curi. Nekoga veže ljubav, a ... prikaži još! nekoga obične postole. Lp.

  13:33 26. 10. 2016.
 • Vito:

  Robinzon 25.10.2016 u 10:08h - nije on to radio zbog toga što je to htjeo. ____________ Ne samo da je htio, nego je to svesrdno radio kako bi se uvukao komunistima u pozadinu i sad za to od njih dobiva ... prikaži još!iva mirovinu. ______________ Nije on nitit čovjek, ali je 100 % životinja s, možda, ljudskim oblikom. _________ Dovoljno je čitati te njegove komunstičke "manifeste" u kojima je samo riječ komunizam pretvorio u katolicizam. _____________ Stvor koji ne poštuje osobe s invaliditetom za mene nikad više neće biti čovjek. ________ Može to stvorenje sebe nazivati bilo kako, ali čovjek 100 5 nije.

  12:41 25. 10. 2016.
 • livoguza2:

  "Jasno mi je da je redakcija „Provjerenog“ s tako dobrom klimom jednostavno mora imati odlične radne rezultate. Nju se obvezno gleda, postala je argument za naše životne situacije, tumač raznih okolnosti i putokaz."____________Ovaj sam dio izdvojio iz Ružičina teksta zbog ... prikaži još! opakosti riječi putokaz. Nisam nikada odgledao emisiju Provjereno pa nisam ni kompetentan o njoj iznositi vrijednosne sudove. Sudeći po onomu što sam prije koji dan uočio u najavi te emisije, nikada ju ne bih prihvatio svojim putokazom. Dok se nova Hrvatska vlada, makar formiranjem novoga ministarstva, opredijelila za demografsku obnovu i stimuliranje rađanja novih ljudi, a Vlada ima potporu većine hrvatskih birača i time legitimitet , kolega se Ivane Paradžiković našao u jednoj obitelji s više djece i silom gurao mikrofon u usta mladim supružnicima inzistirajući na odgovoru koriste li kondome i druga zaštitna sredstva kako bi spriječili nova rađanja i jesu li ikada čuli za te blagodati. Kako Ivana ni njezin kolega nisu na izborima provjeravali narodnu volju kako bi saznali da se narod opire svomu opstanku i natalitetnoj politici, nije mi jasno kako Ivanine emisije mogu biti ispravan i pravi putokaz za hrvatski opstanak. Moguće bih i ja to skužio da se s njima u redakciji igram zrakoplovca. Ovako ja tvrdim da je ovakvo ponašanje novinara protunarodni čin. Lp.

  13:20 24. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Robinzon "al samo kad mi Plenki poveća pemziju kak je obećal." ...... Čkomi ....... Ne talasaj . ........ Kad počnu fatat ove ....kaj su s dva svedoka poticaje ......dobili ..... mogli bi preč i na one ....koji su s dva ... prikaži još! svedoka ....penzije dobili.

  17:42 25. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Vito "Tebi niti 1.000.000 kuna ne može pomoći " ......... Bormeš .... da ja i imam tih miljon kuna ...... ti bi opet ...svako jutro ...blog gospođe Ružice ... zagadil.

  17:44 25. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Vito "Stvor koji ne poštuje osobe s invaliditetom za mene nikad više neće biti čovjek." .................. Opa! ......... Vito se počel pozivati na invaliditeta ..... tražeči livoguzino poštovanje.

  18:00 25. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Vito "A ti zrak " .........Aha ...... Svi vi koji se davite v mirisu tamjana ... mislite da je to zagađenje.

  10:36 26. 10. 2016.
 • Vito:

  livoguza2 25.10.2016 u 10:00h ______- U smisao tvog postojanja sumnja i Bog _________ rečenice koje pod tvojim imenom lijeve guzice izlaze na vidjelo urbi et orbi nisu smislene niti za osnovnoškolce, kamoli za nekog tko je sebe proglasio prosvjetnim djelatnikom, ... prikaži još!, a nazvao se livoguza2, čisto akademsko obrazovano ime _________ Kako sebe možeš nazivati čovjekom a sam se prikazuješ kao obična lijevoguza2 _____ Očito nisi čovke, nego guzica, sad je samo pitanje veličine pa možeš biti i puhova i slonova, ali ljudska nikako

  12:47 25. 10. 2016.
 • Avatar Robinzon
  Robinzon:

  Ovo je za popišat:-----------Na ovomu blogu je vidljivo da su manire dvojice ruralaca Jure i mene za koplje iznad manira ostalih komentatora, a ovo za zbluvati:------------moje kolege bi se stidjele ako za rođendan na stol u zbornici nisu donijele pršut ... prikaži još! i pečenu janjetinu. O piću i kolačima da i ne govorim.---------------Mogu si misliti kako je to pedagoški djelovalo na učenike>Iz zbornice do djece dopire Ojkanje i rzanje, a djeca čekaju da im nastavnici dođu na vjeronauk i što su još drugo učili.Pedagoški radnici od škole napravili birtiju, jer je jedan od prosvjetara na taj dan rođen.Mila majko seljačije.Dok Ružičini bace na stol kolegi papirnati aviončić sa ljubavnom porukom ili sa: A može još jedna kavica, ljevoguzi basi kolegu košćurinu u glavu (normalno, nakon što su pršut oglodali).

  09:07 24. 10. 2016.
 • Jura.Luzer:

  Robinzon "a Crkva nije ljudsko biće," ...... Nije ....... Crkva je... puno ljudskih bića.

  17:49 25. 10. 2016.
 • Vito:

  Objava: 25.10.2016 | 19:01 S 39. na 43. mjesto Hrvatska pala za četiri mjesta na ljestvici Doing Business Svjetske banke _______________________________________ SRETAN ROĐENDAN vlasti hdz- ovaca ___________________________ Stvarno se imaju čemu veseliti _____________ Pokazali su stvaran i pravi uspjeh, kako ... prikaži još! u prethodnom, tako i u sadašnjem "rođenju" ____________________- Evo što nam je poklonilo javnost/novinarstvo _________- Vlast Zorana Milanovića nije bila dobra pa smo ocijenjeni samo s 39. mjestom. _____________ vlast hdz - ovaca je to uspjela ispraviti tako da smo sad na višem položaju, 43. ______________ Svaki akademski obrazovani stvor iz rdova hdz - ovaca sad nam može objasniti da je broj 43 veći od broja 39 i da je to vidljivi napredak i uspjeh hdz - ovaca na svjetskoj razini. ________________ Veselite se narode ... kako se pjeva po crkvama

  08:29 26. 10. 2016.
 • Vito:

  livoguza2 24.10.2016 u 19:59h - Srećom sam čovjek _____ To je isključivo vaše mišljenje, a ne mišljenje većine čitatelja i komentatora _______ Mjesto vam je u izlogu kao primjerak zaostale kulture ispranih mozgova komunističkih sljedbenika i poslušnih poltrona ________ Samo ... prikaži još!o se pogledajte u ogledalo i zapitajte: zašto sam djecu učio srpskohrvatki i partizanske pjesmice? ____ Zašto sad laprdam da sam katolik i da se molim u crkvi jednom tjedno? __________ Ne postavljaj smiješna pitanja tipa - jesam li katolik --- zrcalo će puknuti od smijeha, a to će ti donijeti sedam godina nesreće

  08:58 25. 10. 2016.
 • Avatar Robinzon
  Robinzon:

  Hej ljevoguzo, nitko nije izmjerio veličinu Tite zločinca, pa svi lupetate odokativnom metodom, no još nitko nije ni oborio tezu koja kaže:Da nije bilo tog zločinca, danas bi se na zagrebačkoj katedrali vijorila četnička zastava. A to da Crkva (svaka) ... prikaži još! nije vjera, moš objesit mačku o rep.Vi se katolici redovito, izgovarajući Apostolsko Vjerovanje, deklarativno izjašnjavate kako vjerujete u Crkvu isto koliko vjerujete u Boga.Pri tome još Crkvu nazivate svetom, a svetost pripada samo ljudskim bićima, a Crkva nije ljudsko biće, kao što niti spomenuto Vjerovanje nije nikakva molitva već izjava o pokornosti Crkvi.Tom se izjavom ni jednom riječju nikoga ništa ne moli. Dakle, vjeru u Boga zamjenili ste vjerom u Crkvu.

  12:09 25. 10. 2016.
 • Vito:

  Jura.Luzer 25.10.2016 u 17:44h ___________- A ti zrak

  08:37 26. 10. 2016.
 • livoguza2:

  Robinzon27.10.2016 u 07:35h_______________Ne znam, Pustolove, Kakve žene zagovara g. Pavuna, jer nisam čitao, ipak mu dajem punu podršku. Pouzdano znam da Pavuna ne zagovara žene koje bi služile zaplotnjačkom programu zatiratelja hrvatskog naroda i nacije pobačajem. Taj bi rat koji ... prikaži još! ti podupireš godinama na ovomu blogu povijest zapisala kao rat spolovilima protiv Hrvatske. O tomu ratu nešto zbori ugledni demograf Šterc na Večernjakovu barometru, a ja ću ovdje kopirati što je na pitanje novinara " Što je po vama glavni plan masonerije ?" odgovorio bivši mason 18. stupnja, francuski liječnik, kirurg i ginekolog (stručnjak nešto niži od tvoje umišljene razine, a vjerojatno mu je i stupanj na piramidi niži od tvoga):______Moram priznati da sam čitajući njegov odgovor pomislio kako opisuje tvoje djelovanje na ovomu blogu. A glede dvoboja Pernar _ Plenković moram reći da ni jednog ni drugog narod sigurno nije birao da rješavaju probleme između Rusije i Ukrajine jer narod zna da su obojica nemoćni po tomu pitanju. Mene brine hoće li znati riješiti demografsko , a samim time i gospodarsko, pitanje Republike Hrvatske. Ti navijaš za Pernara, a meni obojica neučinkoviti. Lp. "Utjecati na javno mnijenje. Pogotovo kada je riječ o projektima koji unaprijeđuju masonstvo na političkoj razini. Zatim promocija abortusa i usmjeravanje sveobuhvatne javnosti na prihvaćanje abortusa a danas masonerija skupno radi i na razaranju braka, širenju relativizma, slobodoumlja, kontracepcije, razvoda, hedonizma i odbacivanja patnje. Uglavnom meni su rekli kako čovjek mora biti slobodan uživati u svim zadovoljstvima i da grijeh ne postoji. To je plan za čovječanstvo."

  10:16 27. 10. 2016.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.