Hoće li nas poznati i slavni povući na lijevu ili desnu stranu?

Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 356
 • Avatar Kristijan Krkač
  Kristijan Krkač:

  Niti se poznate pita za koga će glasovati, a niti oni na to pitanje odgovaraju u ime demokracije. Pita ih se zbog čitanosti, dakle profita, a ne demokracije, a oni odgovaraju zbog popularnosti, dakle posrednog profita, a ne demokracije. Dakle, ... prikaži još! cijela je stvar bitno ne-demokratska, tj. profitna, te samim time i irelevantna (možda čak i protudemokratska, ali to je otvoreno pitanje). Za razliku od tajnosti glasovanja, to je li tko uopće glasova ili ne, nije tajni, nego javni podatak i korišten je jako učinkovito u nekoliko zadnjih izbora u SAD-u. Tj. prijetilo se javnim sramoćenjem onima koji nisu izašli na izbore i time pokazali svoju apolitičnost i možda ademokratičnost. To je, za razliku od ovdje tematiziranog pitanja, demokratska tema. Isprika na poduljem komentaru.

  09:49 11. 10. 2015.
 • livoguza2:

  " lustracije korumpiranih?"______________________Jako lukavo sročeno! Iz ovoga je također vidljivo da bi mišo ostavio na miru sve progonitelje i ubojice hrvatskog naroda, a progonio one koji su mu ispred nosa maznuli tvornicu u Dugom Ratu. Jako podlo i pokvareno. Kad ... prikaži još! već govori o korumpiranima, moram ispripovjediti što mi se danas dogodilo u uredu policije u Imotskom u kojemu se izdaju osobne iskaznice. Da bih mogao potvrditi dokumente poreznog ureda iz Njemačke odakle primam nekih 75 eura mirovine, morao sam izvaditi novu osobnu iskaznicu jer se u međuvremenu promijenilo ime ulice u momu selu. Dok sam čekao red, mladi čovjek ispred mene, inače izvezen u Nizozemsku, pita službenicu što sve mora učiniti da bi, dok je na odmoru u Domovini, mogao izvaditi novu osobnu iskaznicu. Ona mu poče na dugo i široko objašnjavati proceduru i nije zaboravila napomenuti da će ga nova iskaznica koštati nekih sedamdesetak kuna, a ako želi iskaznicu dobiti ranije od drugih, onda mora platiti blizu 200 kuna. Dakako, želi li iskaznicu dobiti odmah, mora platiti 500 kuna. Čovjek je rekao da će razmisliti, a ja rekoh da je to ozakonjena korupcija. Jer svatko tko ima novaca, može ispreskakati one koji strpljivo čekaju red. Zakon je donijela korumpirana KUKUriku vlada. Neki ovdje neće osjetiti sram braneći ovu korupciju. Lp.

  14:56 12. 10. 2015.
 • Avatar ciglerru
  ciglerru:

  Livoguza2, ja ne vjerujem ni u ove konkretne odgvore, jer kako je napisao Igi125, svatko je sam s olovkom i izbornim listama i odlučuje kako on hoće. To što govori javnosti može i ne mora biti istina.

  13:59 11. 10. 2015.
 • čujovo:

  Evo provjerio na FIFAinoj ljestvici. Sa 0 bodova minus 306 bodova pretekli bismo Bahame i Anguillu za minus 306 bodova.... a ti jadnici skupa imaju 0 bodova (imaju same nule u tablici???)... a ne pjevaju ni ozloglašene pjesme...

  14:02 14. 10. 2015.
 • zorbas.grk:

  Lijepo smo krenuli u sezonu kiseljenja zelja...nekima će stvarno biti kiselo ali tko zna zna ....za aramu par zrna biberčeka admirala Domazeta , malo zrna kukuruza za bojicu , par šnitica dunja sa ormara , par listića torcidinog lovora sve ... prikaži još! dobro nabiti Velimirovim nabijačem i nema da se išta pokvari uz dobro odmjerenu količinu soli

  09:37 14. 10. 2015.
 • livoguza2:

  "Iz wikipedije: Ivan Aralica (Puljani na planini Promini u Zagori, 10. rujna 1930.[1]), "_________Je! A Vito puh iz Zagreba, hrvatske metropole, pa tek suradnik policijske aplikacije za brzo dojavljivanje. Svi ne koriste jednako Gospodareve talente, niti ih je Gospodar svima ... prikaži još! jednako dao. Onomu koji će talente zakopati kako bi Gospodaru vratio ono što je od Njega dobio, dao je najmanje. Ovi koje je Vito nabrojao dobili su punu glavu. Lp.

  09:35 14. 10. 2015.
 • livoguza2:

  "Hoće li nas poznati i slavni povući na lijevu ili desnu stranu?"_______________Kud ćeš poznatijih i slavnijih Hrvata u ovomu trenutku od naših NOVOVATRENIH! I većih boraca i junaka! I k tomu nehinjenih hrvatskih (ne jugoslavenskih ) domoljuba. Bravo, NOVOVATRENI, bravo! ... prikaži još! Sto puta bravo! Što sto puta? Milijarde puta bravo! Od sinoćnje vaše pobjede i plasmana na Europsko prvenstvo u Hrvatskoj više nikada ništa ne će biti isto. Svi balvani koje su vam na tomu putu postavili Jovanović Ž., Milanović, ministar Matić, kompletna Milanovićeva vlada, bivši predsjednik, tzv. hrvatska diplomacija, "neovisni" antihrvatski mediji i novinari, (ne)vladine udruge, dresirani "navijači", Fifa, Uefa...., sinoć ste s puta razbacali. A puno je bilo lakše nadvisiti športske protivnike na travnjaku, nego razbacati toliko teške i toliko mnogo balvana. Na tomu vam svim srcem svojim, svom dušom svojom najiskrenije čestitam! Vi ste nagnječili rebra, a sud u Muenchenu će uskoro slomiti kralježnicu desetljetnom antihrvatstvu čija "vojska" u smrtnom strahu nemilice provodi Mesićevu 8. ofenzivu ne bi li slomila krvlju stečenu hrvatsku samostalnost. Lete visoko i lupetaju svim i svačin. Ne znaju jadni da nisko pada tko visoko leti. I da je puno ljepše pjevati "Lijepa li si!" nego "Od Vardara pa do Triglava": Time ste mene odvukli daleko od lijeve strane na koju su me probali lijevozaguzetati. Lp.

  09:23 14. 10. 2015.
 • Avatar Se vas bum tužil
  Se vas bum tužil:

  Osoba C, Mišo Kovač:). Uljepšal ste mi ovaj oblačni dan, Vito.

  20:18 12. 10. 2015.
 • Avatar ciglerru
  ciglerru:

  Molim komentatore da se na ovom blogu ne "časte" udbašima, šajkačarima i sličnim uvredljivim terminima.

  14:27 13. 10. 2015.
 • zorbas.grk:

  Iiiiiiii ?? uzalud vam trud , uzalud vam neredi u Italiji, uzalud vam kukasti križevi na Poljudu,uzalud namještene tučnjave prije utakmice na Malti ...idemo u Francusku !!!!

  22:47 13. 10. 2015.
 • Vito:

  miso 12.10.2015 u 01:23h __________ Može se zvati drukčije, ako se ne može drugačije. __________- Gdje ste pročitali da je ustavni sud samostalan? - na nekakvom papiru kojim se mogu obrisati ... prozori _______ Kad pogledate sastav ustavnog suda i ... prikaži još! tko ih je izabrao, jasno vam je da je to skupina oportunista iz redova plavih domoljuba i da od njih ništa ne možete očekivati, sve dok im matična organizacija pljačkaša ne naredi što i kako odlučivati _________ Već su na zgradi nezakonito izgrađenoj uz Trg Petra Preradovića u Zagrebu dokazali da nisu vrijedni poštovanja - kupili su ih za parkiralište prekoputa njihovog "suda" u privatnoj zgradi ubojice ________ Od takvih ne možete očekivati niti poštenje, kamoli nekakvu poštenu presudu

  07:43 12. 10. 2015.
 • miso:

  Draga Ružice, u vezi je s temom posta - glasanjem. Čitam da je koordinator udruge Franak Denis Smajo dao ostavku jer, kaže, 'Lalovac mi je rekao da su banke, neki iz HDZ-a i Ustavni sud dogovorili kako neće biti konverzije. ... prikaži još! Ako je to istina onda će se izjašnjenja poznatih i slavnih, ali i onih nepoznatih i neslavnih mijenjati u odnosu na ovakve vijesti. Tko onda da se izjašnjava kad vas svaki tren može osupnuti neka neočekivana vijest - gdje Ustavni sud, banke i stranka u interregnumu rade što hoće. To je prestrašno. Rak Hrvatske onda nas je već dokrajčio - jer to se i ne može zvati drugačije.

  01:23 12. 10. 2015.
 • zorbas.grk:

  ono najvažnije se opet ispušta iz vida...i poznate ličnosti mogu pogriješiti i zavesti glasače na krivu stranu...i opet nisu usvojeni obavezni lječnički pregledi kandidata sa neizostavnim testiranjem na droge i psihotestovi....a u ovoj kampanji koja još ni službeno nije započela ... prikaži još! vidimo i čujemo kojekakve blago rečeno bolesne istupe...

  21:47 11. 10. 2015.
 • livoguza2:

  Vidim da je na Vitu utjecao Mile Kakin. Lp.

  10:01 11. 10. 2015.
 • livoguza2:

  "Ja sam i dalje cvrst zagovornik suceljavanja premijera i celnika najvece oporbene stranke jer se nažalost premijer ne može suociti sa svim ostalim celnicima stranaka. "__________Igi125! Po čemu ti prosuđuješ koja je oporbena stranka trenutno najjača, a izbori će biti ... prikaži još! za 27 dana? I Što ćemo s Ustavom? I tko će platiti televizijsko skupocijeno vrijeme? Jer, izborna pravila propisuju koliko stranke mogu dobiti minuta za promidžbu, a GONG i ostale (ne)vladine udruge su u izbornim danima budni pa ih NNNI. Sada ćeš ti citirati Tita i reći da se ne treba držati zakona kao pijan plota. Lp.

  18:10 11. 10. 2015.
 • livoguza2:

  "No, ono što mnoge brine više od same utakmice s Maltom jest ponašanje naših navijača koji su na Maltu stigli unatoč HNS-ovoj zabrani."____________Poštovana Ružice. Ovo sam upravo kopirao iz teksta koji potpisuje Večernji.hr. Po tomu zaključujem da još niste uredniku ... prikaži još! i kolegama prenijeli moje primjedbe ili se kompletan Večernj list svrstao uz neprijatelje Hrvatske i hrvatske nogometne vrste. Ostali dio teksta svjedoči da sam ispravno označio otkud antihrvati dolaze i koji im je konačni cilj. Isto tako Vas moram obavijestiti da se Vaš "ljubimac" glasnogovornik Borovec danas na tzv. HRT-u pohvalio aplikacijom na koju građani mogu dojavljivati policiji sve što ugrožava sigurnost kako bi policija mogla pravodobno reagirati. Isti taj Borovec je bio član policijskog tima u Milanu kad su "navijači" napravili nered. Kad već nije mogao neree spriječiti, mogao je otkriti izgrednike i njihove gazde. A bogme je i sada mogao otkriti tko je gazda Torcidi koja prijeti da će izazvati nerede kako bi Vatreni bili izbačeni s Europskog nogometnog prvenstva. Dojavu je dobio izravno i bez aplikacija kojima se hvali. U svi državama gdje mediji rade u korist naroda i države, novinari ne bi dali mira odgovornima za takvo stanje. Mediji u hrvatskoj zamućuju istinu i štite antidržavne elemente. Lp.

  13:55 13. 10. 2015.
 • livoguza2:

  Vidim da je Vito odustao od vlastite proizvodnje pa uvozi s Wikipedije. Koju često ispunjaju glu postima gori i od njega. Zato više ne rese onako ogromne komade, nego prosiplje kuglice kao koza. Još malo pa će skroz biti ispražnjen. ... prikaži još!. A ni praznu vreću nije moguće ustobočiti. Isto će se dogoditi i s haaškim rođom. Lp.

  09:29 14. 10. 2015.
 • Igi125:

  livoguza2 Pa ja ne znam o cemu vi govorite odnosno pišete ali znam o cemu ja pišem. Ja pišem o vašem iskustvu i pišem da to o užurbanom postupku dobivanja dokumenata uz dodatno placanje nije od jucer niti je nastalo ... prikaži još!lo u protekle cetiri godine. A ako je to dodatno naplacivanje da bi dobili dokumente puno brže od redovnog puta korupcija, prijavite to institucijama.

  17:27 12. 10. 2015.
 • Jura.Luzer:

  Igi125 " jer osim vladajucih nitko ne zna sa sigurnošcu u kakvom je država momentalnom stanju." ............ Jel ? ....... Na temelju čega si došel do pretpostavke da ...... oni znaju ?............ Pa oni neznaju niti ........kolko migrantov im je ... prikaži još!e pred vratima. ....... niti kolko ih je v kuruzi.

  22:28 11. 10. 2015.
 • livoguza2:

  " izjasnio za stranku koja će možda ući u Sabor, ali sigurno neće formirati Vladu RH."________________U ovoj rečenici čitatelja bode u oči riječ SIGURNO pa mi se čini da je ona najobičnija reklama. Onakva o kakvoj smo raspravljali na prošloj ... prikaži još! temi. Zašto reklama? Zato jer ju je moguće protumačiti kao opravdanje i podršku Milanovićevoj protuustavnoj želji da se na izborima suoči s Tomislavom Karamarkom. Zašto protuustavnoj? Zato što su svi koji na izborima nastoje pobijediti i biti premijeri ovim prijedlogom nije omogućena zagarantirana ustavna jednakost i ravnopravnost. Srećom što Karamarko nije pristao na Mianovićevu protuustavnu psinu jer bi sudjelovao u stvaranju dvostranačke demokracije, a u Ustavu je jasno i glasno određeno višestranačje. Zašto mislim da je kvaka u riječi SIGURNO. Jer je 2000. g. Stipe Mesić na početku kampanje bio autsajder s nekih anketnih 3% glasova, a dobio izbore šalom. Ovim se tekstom Ružica neprincipijelno bavi predizbornom kampanjom protiv U ime obitelji kao što se danas S. Dalmacija bavi kampanjom protiv Karamarka. A Slobodna i Večernji neovisni mediji. Skoro neovisni kao Vjeran Zuppa i Zvone Boban. Čiji će javni nastupi uzeti glasove onima kojima su ih htjeli prikupiti. Za razliku od Zuppe, Zvone je dirnuo osinjak koji će ozloglasiti njegovu obitelj. Kada njemu nije do hrvatskih nacionalnih interesa, ni hrvatskim biračima ne će biti žao njega i njegova oca. Lp.

  09:57 11. 10. 2015.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message