navigacija

BooGata Žena

Ivana Debelić

Zašto BooGata Žena?

Zato što bogatstvo leži podjednako u duhu, tijelu i novčaniku. Međusobno su isprepleteni  i ako jedno nedostaje druga dva su djelomično otkrhnuta. Ovaj blog bavi se s tvrdnjom da muškarac nije ženin financijski plan, da je novac moguće zaraditi lako i ugodno, i to radeći posao koji voliš. Novac nije razlog ostanka u Nama nedostojnim poslovnim ili privatnim odnosima. Nikada odnosi nisu bili važnija tema nego što su danas. Čežnja da shvatimo bit i suštinu naših odnosa i živimo u radosnim odnosima u kojum amožemo slobodno izražavati Sebe, vjerojatno nikad nije bila jača i nikad više podržavajuća nego li u današnja vremena.

Ušla sam u 40-tu godinu bivanja na kugli zemaljskoj. Nekada mi se to činilo puno, danas nemam nikakvo mišljenje. Nekada sam imala velike zahtjeve od života, danas ga samo živim i ostvarujem svoje ciljeve. Majka sam dviju živahnih djevojčica, prijateljica​ i životna suradnica bliskim ljudima. Posjedujem dobre tenisice za trčanje i plavu kuhinju za fine svježe obroke. Sve drugo smatram prolaznim i zamjenjivim.

Diplomirala sam ekonomiju u Zagrebu i ubrzo se pokazalo da je to bio samo usputni test.​ Glavni životni testovi nakon te diplome tek su počeli pristizati u obliku ljudi, knjiga, tečajeva, putovanja, dodatnih studija, a sve na temu: Tko sam Ja, Kuda idem i Zašto sam tu. 

Danas stečeno znanje, iskustvo i razumijevanje životnih procesa radosno prenosim dalje u radu s ljudima kroz  kreiranje svjesnih odnosa koji imaju za cilj osvijestiti u nama blagostanje, zajedništvo i napredak. S posebnim žarom sudjelujem kao podrška u kreiranju sretnijih brakova, ali i kao podrška u  osvješćivanju zašto nije išlo i kako dalje. Isto tako s posebnim veseljem sudjelujem u kreiranju korisnih i ispunjavajućih odnosa na radnim mjestima, s ciljem da ona budu mjesto ostvarivanja poslovnih ciljeva, a ne gubljenja energije na nepotrebna dokazivanja. Učimo tko smo mi u odnosima, čemu nam odnosi služe, kako svaki odnos učiniti na dobrobit svima koji u njemu sudjeluju

Osjećajte se slobodno javiti se ukoliko imate komentara na pročitane tekstove ili imate cilj osvijestiti, i učiniti život i odnose točno po vašoj mjeri.

email: ivana.dblc@gmail.com

S poštovanjem!

Ivana