navigacija

BooGata Žena

Ivana Debelić

Zašto BooGata Žena?

Zato što bogatstvo leži podjednako u duhu, tijelu i novčaniku. Međusobno su isprepleteni i ako jedno nedostaje druga dva su djelomično otkrhnuta. Prenosim znanja, spoznaje i iskustva iz vlastitog života. Blog je fokusiran na međuljudske odnose. Partnerske, roditeljske i poslovne odnose. To su naše svakodnevne uloge koje želimo i možemo igrati zadovoljno i uspješno.

Čežnja da shvatimo bit i suštinu te živimo u sretnim odnosima u kojima možemo slobodno izražavati Sebe, vjerojatno nikad nije bila jača i nikad više podržavajuća nego li u današnja vremena. Tekstovi imaju namjeru da prenesu znanje što nas u nama sputava u ostvarivanju takvih želja i ciljeva. Kada shvatimo mehanizam privremene kočnice u nama i s kojim razlogom ona postoji, tada smo vlasnici svojeg života. Vlasnici na način da su-stvaramo sa Stvoriteljem, a to je ljudska istinska nutarnja čežnja.

Radujem se druženju kroz ovaj blog,

Ivana Debelić, učitelj u Školi svjesnog življenja®

YouTube kanal: Ivana Debelić

 

 

 

Ušla sam u 40-tu godinu bivanja na kugli zemaljskoj. Nekada mi se to činilo puno, danas nemam nikakvo mišljenje. Nekada sam imala velike zahtjeve od života, danas ga samo živim i ostvarujem svoje ciljeve. Majka sam dviju živahnih djevojčica, prijateljica​ i životna suradnica bliskim ljudima. Posjedujem dobre tenisice za trčanje i plavu kuhinju za fine svježe obroke. Sve drugo smatram prolaznim i zamjenjivim.

Diplomirala sam ekonomiju u Zagrebu i ubrzo se pokazalo da je to bio samo usputni test.​ Glavni životni testovi nakon te diplome tek su počeli pristizati u obliku ljudi, knjiga, tečajeva, putovanja, dodatnih studija, a sve na temu: Tko sam Ja, Kuda idem i Zašto sam tu. 

Danas stečeno znanje, iskustvo i razumijevanje životnih procesa radosno prenosim dalje u radu s ljudima kroz  kreiranje svjesnih odnosa koji imaju za cilj osvijestiti u nama blagostanje, zajedništvo i napredak. S posebnim žarom sudjelujem kao podrška u kreiranju sretnijih brakova, ali i kao podrška u  osvješćivanju zašto nije išlo i kako dalje. Isto tako s posebnim veseljem sudjelujem u kreiranju korisnih i ispunjavajućih odnosa na radnim mjestima, s ciljem da ona budu mjesto ostvarivanja poslovnih ciljeva, a ne gubljenja energije na nepotrebna dokazivanja. Učimo tko smo mi u odnosima, čemu nam odnosi služe, kako svaki odnos učiniti na dobrobit svima koji u njemu sudjeluju

Učitelj sam u Školi svjesnog življenja. Škola svjesnog življenja omogućuje nam da osvijestimo i spoznamo Sebe:

 • Sažeto i jednostavno objašnjava svrhu i smisao našeg postojanja
 • Otkriva zajednički uzrok svih problema: poricanje Sebe i negacija svojih vrijednosti
 • Pomaže napustiti svijest o siromaštvu i ovisnosti
 • Pokazuje nam put kako ostvariti ljubav i blagostanje
 • Potiče da otkrijemo i ostvarimo svoju zadaću
 • Uči kako svjesno birati svoja životna iskustva i kako upravljati svojim životom

Na jednostavan i jasan način odgovara na temeljna životna pitanja:

 • Što uistinu želimo
 • Kako ostvariti svoje vrijednosti i materijalizirati svoje ciljeve
 • Kako osvijestiti uzrok svih svojih problema
 • Kako promijeniti iskustva koja nam ne odgovaraju
 • Kako prevladati vanjske prepreke i ukloniti unutarnje blokade
 • Kako osvijestiti nepoželjne osjećaje ( strah, krivnju, depresiju)
 • Kako postići unutarnji mir i radost življenja

Za sve informacije o školi i uvodni sastanak u kojem možemo osvijestiti situaciju u kojoj se nalazite, a žulja vas, osjećajte se slobodnima javiti se na email.

ivana.dblc@gmail.com