navigacija

Daisy Pozitivka

Dijana Karabašić

Fascinirana sam pričom iz mitologije o Feniksu i nalazim uvijek inspiraciju i lekcije i u padu i u dizanju. Inspirira me ljepota svega što vidim oko sebe, ljudi, osjećaji, priroda, more, more, more, životinje... Što sam starija, to se inspiracija povećava, buja i otud moj blog. Pišem o svemu što me u nekom trenu potakne. Moj blog je vrtlog tema iz svakodnevice, a nekad samo moj tijek misli.

Sve je počelo spontano, tako nekako najviše volim. Kako uvijek nešto pišem, na poticaj kolegice Marijane Mijat koja je rekla da bi bilo vrijeme napokon da to negdje kanaliziram, počela sam pisati blog. Prvo uz ruku na kočnici jer nije lako izložiti se tako javno, no ubrzo sam se počela osjećati ovdje kao doma i mogu reći da je blog jedno odlično iskustvo jer postaneš neustrašiv u izražavanju, argumentiranju i također naučiš puno toga. Putem čovjek naleti na puno "krivina", ali bitno da stigne gdje želi. Ja sam stigla.

Pisanje me čini sretnom. Razmjena ideja, mišljenja, iskustava i konstruktivna rasprava ono su što je dobrodošlo u komentarima.

Dok ne izroni neka zbirka priča ili roman, čitamo se na blogu!

Dobro mi došli!